X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Drugi trening v tednu; Sneijder in Guti v telovadnici

Shrani.si

Ekipa Real Madrida je tudi danes na igrišču Valdebebasa nadaljevala s pripravami na sobotno tekmo proti Valenciji. Los blancos so tudi danes imeli v večini treninga kondicijske priprave, kjer sta ponovno manjkala Guti in Sneijder, ki sta medtem trenirala znotraj vadbenih objektov.

Samo tri dni pred sobotno tekmo proti Valenciji na Mestalli (22:00), so nogometaši Real Madrida na Valdebebasu opravili drugi trening v tednu, ki je bil tudi tokrat v večini posvečen kondicijski pripravljenosti. Potem, ko je ekipa opravila začetno ogrevanje, z rahlim tekom okoli igrišča, so bili na vrsti različni šprinti, s čimer naj bi se povečala pripravljenost igralcev v zaključku sezone, temu pa so sledile obvezne vaje raztezanje. Trening so nadaljevali z tekom okoli stožcev in s preskakovanjem ovir.

Medtem pa so Casillas, Dudek in Codina trenirali ločeno od ekipe, kjer so delali po posebnem programu vrenerja vratarjev, Pedra Jara in sicer kontrolo žoge z obema nogama.

Tako kot že včeraj, sta tudi danes na igrišču manjkala Guti in Sneijder, ki pa sta medtem pridno trenirala in okrevala v notranjosti vadbenega kompleksa Valdebebas.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si