X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kapetan dosegel 12 golov v 25 tekmah proti “Los Che”

Shrani.si

Raúl je dosegel proti praktično vsaki ekipi v Primera División. Tako je je dosegel tudi gole na večini štadionov v Španiji, med katerimi je tudi Mestalla. Kapetan je do sedaj proti Valenciji odigral 25 tekem, kjer je 14-krat zmagal, 4-krat remiziral in 7-krat izgubil, pri tem pa je dosegel skupno 12 golov. Realova sedmica je bila uspešna še posebno v zadnjih letih, saj je zadela na kar petkrat na srečanjih med Valencio in Real Madridom na Mestalli.

Če je kateri igralec, ki je največkrat občutil slast zmage na na Mestalli, potem je to Raúl. Madridov kapetan je bil še posebaj smrtonosen za Valencio v zadnjih tekmah, kjer je Raúl dosegel kar pet zadetkov. Raúl Gonzalez bo tako v soboto najboljši strelec Real Madrid proti Valenciji, saj je dosegel do sedaj proti Valenciji v ligi skupno 12 golov v 25 tekmah.

Raúl tako nedvomno velja za ”črno zver” za Valencio v ligi. Proti ”Los Che” se je dosedaj pomeril na 25 tekmah in dosegel 14 zmag, 4 remije in 7 porazov. Kapetan je tudi talisman za Realovo ekipo na Mestalli, saj je Real Madrid vedno zapustil Valencijo s tremi točkami, če je Raúl dosegel gol. To se je zgodilo v zadnjih petih tekmah, pri katerih Raúlu uspelo doseči zadetek.

V zadnjih sedmih tekmah med Real Madridom in Valencio na njihovem igrišču, je Raúl dosegel pet golov, ki so vsi bili pomembni za končni izid. Ob zadnjem obisku Madrida na Mestalli, je  kapetan tako dosegel prvi gol na tekmi, s čimer je napovedal visok poraz Valencije doma, saj je bilo na koncu kar 1-5 za Madrižane.

Poleg doseženih golov Raúla na Mestalli, je potrebno omeniti tudi njegov izkupiček proti Valenciji na Bernabéu, saj je Realova števila  ”7 ” dosegla kar 3 gole na zadnjih štirih tekmah med tema moštvoma na Santiago Bernabéu, s čimer je bil tvorec lansko leto kar dvojne zmage nad Valencijo.