X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kralji zadnjih minut

Shrani.si

Realovih 15 golov v zadnjih minutah obeh polčasov so prinesli 14 točk to sezono. Tu gre zahvala predvsem dobri pripravljenosti igralcev, ki jim dovoljuje, da so tudi ob koncu obeh polčasev sveži.

Raul (5), Higuain (4), Van Nistelrooy, Sneijder, Robben, Ramos, Marcelo in Guti so bili junaki, ki so zadeli ob koncih polčasev. Vsi se še spomnimo Ruuda, ki je z golov v 92. minuti priboril zmago proti Betisu. Naslednji teden je Raul izenačil na 2-2 ravno ob koncu prvega polčasa proti Espanyolu.

Teden kasneje je Higuain zadel za zmago na vročem madridskem derbiju v zadnji minuti in bil junak pri veliki zmagi 2-1. V 12. krogu je zadel Sneijder ob koncu 2. polčasa proti Recreju, Arjen Robben pa nato v 96. Minuti za 3-1 proti Osasuni in Raul nato ob koncu prvega polčasa proti Deportivu.

Raul (42′) in Ramos (46′) sta zapečatila zmago 6-1 nad Betisom v 24. krogu. Proti Athleticu iz Bilbaa je v zadnjih minutah zadel še Higuain. Raul „El Capitano“ pa je zadel še uvodni gol v 42. minuti za zmago nad Valladolidom.

Posebno poglavje si zasluži tekma proti Getafam, saj so bili vsi goli Reala doseženi v zadnjih minutah. Higuain (46’, 95’) in Guti (88’) sta poskrbela za dramatično končnico, na tekmi proti Sevilli pa so naši le poskrbeli za tradicijo in zadeli v 45’ (Raul) 93’ (Marcelo).