X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tretji trening v tednu; Sneijder in Guti še vedno v telovadnici, Lass odsoten zaradi gripe

Shrani.si

Nov trening Real Madrida, tretji v tednu, s čimer nadaljujejo s pripravami na naslednje ligaške obveznosti. Juande Ramos je imel tokrat na igrišču Valdebebasa dvaindvajset igralcev za nadaljevanje zaključnih podrobnosti za tekmo na Mestalli, kjer se bodo pomerili z Valencijo. Tokrat je bila na igrišču v ospredju žoga, kjer pa še vedno ni bilo Gutija in Sneijderja, ki sta nadaljevala z okrevanjem v telovadnici. Danes pa je manjkal tudi Lass Diarra, saj je zbolel z gripo, zaradi česar ga je zdravstvena ekipa poslala domov na počitek.

Preostale so še štiri tekme do konca španskega prvenstva sezone 2008-09. Valencia, Villarreal, Mallorca in Osasuna bodo zadnji tekemci Real Madrid v zaključnme delu sezone in kljub nedavni dogodkom, beli še vedno verjamejo v zmago na vsaki od preostalih tekem. Vsekakor zadnji poraz proti Barceloni še vedno boli, vendar pa igralci sedaj ne bodo vrgli puške v koruzo ter zapravili dober drugi del sezone, kjer so bili kar 18 tekem zapored neporaženi, kar je zagotovo impresivna številka.

Naslednja tekma, je sedaj edini cilj in skrb varovancev Juande Ramosa. Real Madrid bo potoval v Valencijo v petek, kjer bo v soboto odigrali proti nasprotniku, ki se bojuje za nove tri točke, s čimer bi bili bližje nastopanju v Evropi tudi v naslednji sezoni. Vendar imajo svoje ambicije tudi Realovi igralci, ki želijo vknižiti novo zmago na gostovanju. In prav s tem ciljem so danes na trening prišli igralci, že tretji dan zapored, kjer pa je v ospredju žoga.

Dvaindvajset igralec je bilo danes na igrišču, trening pa so koj je navada začeli s tekom okoli igrišča, nadaljevali pa so z vajami z žogo in sicer kratke, dolge podaje, … Medtem pa so Casillas, Dudek in Codina, poleg trenerja Pedra Jara, oblikovali svoj krog, v katerem je tisti, ki je obravil več kot dve dotika pred podajo soigralcu, moral plačati s petimi sklecami. Kasneje se je celotna ekipa razdelila na tri skupine, kjer je bilo vidno spet dobro vzdušje, ki še vedno vlada v slačilnici, trening pa so nadaljevali s nogometno odbojko.

Edini, ki so bili odsotni z današnjega treninga, so bili Guti, Sneijder in Lass Diarra. Prva dva sta še naprej trenirala v telovadnici, saj oba okrevata po poškodbi. Na drugi strani pa je Lass prišel na trening z gripo, zaradi česar so ga zdravniki Real Madrida poslali domov, da se pozdravi.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si