X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Negredo: “Moja prva izbira je Madrid”

Shrani.si

Almeríjin igralec Álvaro Negredo po svoji odlični sezono že razmišlja tudi o svoji prihodnosti. Potem, ko se je medijih pojavil kot možna okrepitev (oz. kot povratnik) Real Madrida v primeru, da na prihajajočih predsedniških volitvah zmaga Florentino Perez in Jorge Valdano, so se sedaj pojavili interesi o njegovih uslugah tudi pri Valenciji in Liverpoolu. Kljub temu pa je nekdanji mladinec Real Madrida dejal naslednje: “Vse tri ekipe so dobre, vendar je moja prva izbira Madrid.” Nenazadnje ima prav Real Madrid do 30. junij priložnost, da uveljavi odkupno klavzulo, po kateri bi moral Almeríji plačati pet milijonov evrov, medtem ko je morala Almería v letu 2007 Realu plačati dva milijona evrov.

23 letni nogometaš bi se z veseljem vrnil nazaj, da bi lahko oblekel ponovno beli dres, potem ko je v sezoni 2006/07 še igral za drugo ekipo Real Madrida, Castillo, vendar pa tega ne misli narediti za vsako ceno, sedenja na klopi. Tako je sam povedal: “Če se bom vrnil nazaj v Madrid, da bi bil šele peti napadalec, potem moje vrnitve ne bo. To pa zato, ker bo od tega odvisna tudi moja prihodnost. Kar potrebujem sedaj je igranje.” V svoji drugi sezoni v La Ligi je postal odličen strelec in trenutno z 19. zadetki sodi med najboljše strelce španskega prvenstva.

Po objavah Cadena SER, pa se za Negreda zanimajo tudi drugi trenerji. Tako, naj bi po poročanju angleških medijev,  bil Rafa Benitez pripravljeni ponuditi zanj 12 milijonov evrov, za kar pe je Negredo dejal: “Če se sedaj pridružim Liverpoolu in če nato kupijo še kakšnega napadalca, ne bi bila to najboljša rešitev zamen, če vemo, da že imajo Fernanda Torresa ter še nekaj ostalih.” Tako se mu veliko boljša rešitev zdi naslednja: “Valencia bi verjetno bila zame veliko boljša rešitev, v primeru, da bo njihove vrste zapustil David Vila in glede na to, da ne iščejo katerega drugega napadalca.”  Ob enem pa še dodaja: “Očitno je, da bo Madrid prodal nekaj svojih igralcev, ki igrajo na mojem položaju, še posebno zato, ker imam sam v pogodbi klavzulo o odkupu mojih uslug.”

Valdano namenravo tako zapolniti mesta v ekipi tudi s španskimi igralci, zato pa bi moral ekipo zapustiti Van Nistelrooy ali Huntelaar ali celo oba, kar tudi ni izključeno. Če pa vemo še, da je na izhodnih vratih tudi Argentinec Saviola, pa to pomeni samo še večje možnosti Negreda, da se pridruži ekipi Real Madrida v naslednji sezoni.