X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zadnji trening v tednu; Guti in Sneijder trenirala na igrišču, Lass odsoten zaradi gripe

Shrani.si

Po tednu v katerem so bile glavne novice o odsotnosti treh igralcev prve ekipe, je prišla v petek le dobra novica, saj sta s treningi na igrišču začela tako Guti, kot tudi Senijder. Realova štirinajstica je na igrišču še ni bila v nogometnih čevljih, medtem ko je Nizozemec že naredil prve korake v njih ter tudi že treniral z žogo. Je pa bil na današnjem treningu še vedno odsoten Lass, ki si še ni opomogel od gripe, ki jo je dobil sredi tedna. Real Madrid bo potoval v Valencio že danes, kjer jih jutri čakajo varovanci Emeri Unaija, ki tako kot Madrižani pričakujejo tri točke.

“Dvignite glave.” “Ne izgubite zaupanja.” “Ne gelede na vse, se še naprej trudite.” Je ne lekaj od vzpodbudnih misli, ki prihajajo na naslov Reala v Madridu. Igralci Real Madrid so od konca sezone oddaljeni samo štiri tekme, vendar pa kljub temu ostaja cilj še naprej enka, nadaljevati z nizom dobrih rezultatov vse do konca. Tako je naslednja  postaja Valencia, katero ima Real v dobrem spominu, saj so tam lani preprečljivo zmagali z rezultaom 1-5. Poleg tega pa tudi zgodovinsko ni Mestalla zakleta za Real Madrid, zato upravičeno lahko pričakujejmo igro na novo zmago.

Nasproti jim bo tako stala ekipa, ki nujno potrebuje tri točke, da bi lahko varovanci Unai Emrija osvojili četrto mesto v prvenstvu, ki še vodi v Ligo prvakov. Zato je za pričakovati težko tekmo, z veliko iborbenosti obeh ekip, saj ni skrivnosti, da si obe ekipi želita na tej tekmi zmagati. Za dosego te zmage, pa so igralci Reala danes še zadnjič pred odhodom v Valencio trenirali na igrišču Valdebebasa. Juande Ramos in Marcos Alvarez, ki sta vodila trening, sta imela na voljo 22 zdravih igralcev, ki so trenirali predvsem taktične zamisli za sobotno tekmo.

Tokrat so prišle tudi dobre novice za trenerja Juande Ramosa, saj sta ponovno na igrišče prišla Guti in Sneijder, potem ko sta celoten teden prebila v telovadnici in okrevala po poškodbah. Pri tem Guti še ni obul nogometnih čevljev, ampak samo športne copate ter v sružbi Santi Lozana opravil poseben trening. Wesley Sneijder je medtem nekoliko bolje okreval, saj je danes že treniral tudi z žogo.

Še vedno pa je bil z zelenic odsoten Francoz Lassana Diarra, ki je zadnja dva dneva trpel zaradi gripe, zaradi česat so mu zdravniki predpisali počitek in zato ne bo mogel biti v načrtih Juande Ramosa za prihajajočo tekmo.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si