X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Florentino Perez ima skiritega aduta: dokončno izgradnjo strehe na Bernabéu

Shrani.si

Florentino Perez naj bi poleg že prej omenjenih okrepitev, ki so na njegovem seznamu želja: Kaká, Cristiano Ronaldo, Villa ali Ribéry, imel še skritega aduta in sicer izgradnjo strehe čez celotni Santiago Bernabéu. Po poročanju medijev, naj bi to Florentino predstavil kmalu tudi več kot 70.000 članom, ki so upravičeni do glasovanja na predsedniških volitvah, čeprav je sam projekt bil že predstavljen v letu 2004, vendar je bil nato prekinjen, zaradi njegovega odstopa z mesta predsednika (26.2.2006). Ambiciozen načrt predvideva izgradnjo premične strehe, dolge več kot 100 metrov dolgo (sever-jug) in približno 80 metrov široko. Sama študija pa je v lasti istega podjetja, ki je naredilo tudi projekt za športno center Valdebebas.

Stroški tega premične strehe naj bi bili okoli 30 milijonov EUR (v letu 2004 je bil ocenjen na 25 milijonov €), s čimer bi Santiago Bernabéu postal eden najbolj prilagodljivih stadionov na svetu. V hladnih dneh ali pozimi ter ob dežju, bi tako razprli streho (narejena bi bila iz prozornega materiala, da bi ostala vidljivost enaka), ki bi zagotavljala klimo na stadionu vedno okoli 20 stopinj. V predvolilnih načrtih Pereza naj bi tako sam zapisal za Bernabéu: “Bernabéu je rudnik zlata.”  Pri navdihu za izboljšanje pogojev na Santiago Bernabéu, pa je služil mestni stadion v Bragi (na Portugalskem), ki je bil zgrajen za potrebe EURA 2004, le da bi v Madridu bilo vse še nekoliko bolj moderno.