X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Lass se je vrnil v ekipo; Sneijder, Guti in Saviola trenirali ločeno od ekipe

Shrani.si

Prvi trening v tednu, potem ko je Real Madrid za vikend igral v Valenciji, v soboto pa bo ob 22:00 igral prav tako na gostovanju proti Villarrealu. Večina treninga je bilo namenjeno kondicijski pripravljenosti, čeprav je del treninga potekal tudi z žogo. Med ekipo se je po gripi vrnil Lass, medtem ko so Sneijder, Guti in Saviola sicer trenirali na igrišču Valdebebasa, vendar ločeno od ekipe. Gago in Robben pa sta ostala v telovadnici, kjer sta okrevala po manjših težavah z mišicami.

Po dnevu počitka, so igralci danes opravili prvi trening v tednu, potem ko so v soboto odigrali zadnjo tekmo. Kot ponavadi so tudi danes ob 11. uri prisšli na igrišče Valdebebasa igralci ter začeli s pripravami na slednjo tekmo, ki jo bodo odigrali v soboto ponovno v Valenciji, a tokrat proti Villarrealu na El Madrigalu. Do konca prvenstva so ostale samo še tri tekme, kjer pa ostaja cilj Real Madrid še vedno enak, zmagati, čeprav jih v soboto spet čaka zelo težak nasprotnik.

Prejšnji teden je Lass Diarra izpustil zadnje treninge, saj je zbolel z gripo, zaradi česar so mu zdravniki predpisali počitek in zaradi česar je moral tudi izpustiti tekmo proti Valenciji. Francoski igralec je v tem času že povsem okreval in zato se je danes že vrnil na igrišče, kjer je treniral s soigralci v upanju, da bo do tekmo proti Villarrealu 100% pripravljen. Nekoliko več dvoma, o tem ali bosta pripravljena do sobote, pa vlivata Sneijder in Guti. To pa zato, ker sta oba prejšnji teden preživela v telovadnici, razen petkovega treninga, ko sta prvič po poškodbi oba stopila na igrišče. Nizozemec tako okreva po poškodbi mišice na njegovi levi nogi, medtem ko pa Guti po zvinu levega gležnja. Sicer pa sta danes oba ponovno trenirala na igrišču, čeprav še vedno ločeno od ekipe, vendar je za pričakovati, da bosta tekom tedna že kmalu trenirala z ekipo. Pri današnjem trening, pa se jima je pridružil tudi Javier Saviola, ki je utrpel lažjo poškodbo densega stopala. Na igrišču pa danes ni bilo Gaga in Robbena, saj sta se oba odločila, da bosta raje trenirala v telovadnici, da povsem okrevata po nelagodju v mišicah. Pri tem pa je potrebno tudi povedati, da bo mladi Argentinec moral izpustiti naslednjo tekmo, zaradi dosežene kvote petih rumenih kartonov.

Tako je bilo na današnjem treningu povsem pripravljenih za trening 20 igralcev, ki so najprej pod vodstvom Marcos Alvareza in Jordi Garcije trenirali na kondicijski pripravljenosti. Potem ko so opravili segrevanje in serijo špritov, so trening nadaljevali z žogo, kjer so pod vodstvom Juande Ramosa trenirali dolge podaje. Casillas, Dudek in Codina pa so medtem trenirali ločeno pod vodstvom trenerja vratarjev Pedra Jara.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si