X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Castilla: Sanje so izpuhtele

Shrani.si

Prvi polčas se je končal z 2:1 za domače, z nerazumljivim rdečim kartonom za edinega Realovega strelca Javierja Acuno, tako se je morala Castilla v drugem polčasu boriti za preobrat, proti publiki in proti sodniku… To Castilli ni uspelo, saj so domači zabili še dva zadetka in na koncu je Castilla igrala le še toliko, da ne pokvari povsem dobrega vtisa potem, ko se je skoraj prebila do kvalifikacij za 2. ligo.

Pred tekmo so z minuto molka spomnili umrle mame igralca Castille Pedra Mosquera. Sama tekma se je za Castillo začela še slabše, saj so domači povedli že v prvi minuti tekme. Dvoboj se je nato nadaljeval zelo živčno na obeh straneh, domači pa so še nekajkrat zapretili. A v 19. minuti je Alberto Bueno dokazal, da ima odličen pregled za igro, ko je s sijajno podajo našel Javierja Acuno, ki je izid poravnal in vrnil upanje Castilli. Vse možnosti Castille so bile uničene praktično 10 minut kasneje, ko je bil nerazumljivo izkjučen strelec Acuna z direktnim rdečim kartonom, izključen pa je bil tudi pomočnik trenerja Castille Juanjo Maqueda. Praktično istočasno so domači znova povedli in vsega je bilo konec že po prvem polčasu.

Na začetku drugega je trener Castille Julen Lopeteguei napravil kar nekaj menjav v sami postavitvi in določene igralce zamenjal na pozicijah, a ni pomagalo, saj so domači zabili še dvakrat in tekma se je končala s 4:1. Edina svetla točka drugega polčasa je bil Bueno, ki je s sijajno akcijo prišel do priložnosti, a zgrešil.

Castilla je tako sezono končala s 63 točkami, kar sta dve več kot lani. V Castilli je v tej sezoni debitiralo 9 igralcev, ki so bili lani še mladinci, Bueno in Palanca pa sta dobila priložnost tudi v prvi ekipi Reala.

4.- PÁJARA PLAYAS: Ramón, Aday; Checa; Alfonso; Robles; Álvaro (Aitor Goñi min 66); Richard; Benítez (David Alemán min. 70); Piti (Jose min. 75); Guaya in Héctor.
1.- REAL MADRID: Felipe; Velayos (Mateos min. 58), Schorch (Marcos Alonso min. 49); Gary; Agus; Tébar; Vázquez; Zamora (Palanca min. 49); Acuña; Bueno; Szalai.
GOLI:
1-0: Héctor. Min 1.
1-1: Javi Acuña. Min 19.
2-1: Héctor. Min 30.
3-1: Héctor. Min 75.
4-1: José. Min 88.