X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Drugi trening v tednu; Saviola in Sneijder trenirala z ekipo

Shrani.si

Drugi trening v tednu za Real Madrid. Ekipa Juande Ramos nadaljuje s pripravami na tekmo proti Villarrealu, ki jo bodo odigrali v soboto ob 22:00 na El Madrigalu, priprave na Valdebebasu pa potekajo z enim samim namenom, vrnitev na pota zmag. Strateg belega baleta je tako danes imel na voljo 22 igralcev, ki so ponovno krepili svojo kondicijsko pripravljenost, kjer sta spet bila tudi Javier Saviola in Wesley Sneijder. Guti, Gago in Robben pa so trenirali znotraj vadbenih objektov.

Real Madrid se še vedno pripravlja na Valdebebasu, pred naslednjim testom v prvenstvu. Ta test bodo varvovanci Juande Ramosa opravili proti ekipi Villarreala, ki trenutno zaseda tretje mesto na lestvic in se še vedno bori za nastope v Ligi prvakov za naslednjo sezono. Na drugi strani pa bodo beli zagotovo želeli spet zmagati, po dveh bolečih porazih v zadnjih dveh krogih.

Kot je že običaj na treningih v začetku tedna, so bila na današnjem treningu ponovno v ospredju kondicijske priprave. Edina sprememba je bila kraj treninga, saj so se premaknili iz igrišča 2, kjer ponavadi trenirajo, na igrišče 3, zaradi popravila zelenice na igrišču številka 2. Nekaj minut po 11 uri zjutraj so igralci začeli prihajati na igrišče, medtem ko je Juande Ramos prišel na igrišče že nekaj minut prej, da je pripravil ves potreben material za trening.

Po nekaj minutah skupinskega teka in raztezanju, so igralci nadaljevali s kondicijskimi pripravami, kratkimi šprinit, da se poveča njihova eksplozivnost. Temu pa so sledile še ostale vaje za povečanje kondicijske pripravljenosti, skakanje preko ovir, tek okoli ovir, … Medtem pa so vsi trije vratarji delali pod vodstvom Pedra Jara.

Med dvaindvajsetimi igralci, ki so danes trenirali na igrišču, sta bila tudi Saviola in Sneijder, kar je zagotovo dobra novica dneva. Nizozemac, ki je pred tem imel poškodovano stegensko mišico na desni nogi, je sam začel teči na igrišču že včeraj, danes pa je naredil korak dalje in treniral normalno kot ostali del ekipe, prav tako tudi Javier Saviola. Treba pa je omeniti tudi Lassa, ki je prejšnji teden bolehal z gripo, da je tako včeraj kot tudi danes opravil trening povsem brez problemov in v enakem ritmu kot njegovi soigralci, zaradi česar ne bi smel biti vprašljiv za sobotno tekmo.

Kljub temu, pa Juande Ramos danes ni mogel računati na tri igralce: Gutija, Robbena in Fernanda Gaga, saj so vsi trije trenirali v telovadnici.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si