X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Parejo

Shrani.si

Ekipi ne more nič preprečiti, da sezone ne bi končala na drugem mestu. Menite, da je sedaj čas, da dobijo priložnost tudi tisti igralci, ki ponavadi niso v prvih planih trenerja?

Do konca sezone so še tri tekme. To je Real Madrid, največja ekipa na svetu. Nositi to majico za to ekipo  pomeni nekaj zelo velikega, obenem pa smo prepričani, da se lahko tudi mi zelo dobro odrežemo. Poizkusiti moramo zmagati preostale tekme, ne glede na to kdo od nas bo zaigral. To je vse kar je resnično pomembno.

Ste pričakovali več igralnega časa?

To je bilo zame težko obdobje, vendar sem vedel kaj lahko pričakujem. Ob vsem tem sem imel še nesrečo da me je za mesec dni in v obdobju v katerem je ekipa dosegla veliko zmag, iz igrišč zadržala tudi poškodba. V drugem delu prvenstva smo dosegli sijajen niz in težko je najti mesto v ekipi, ki igra tako dobro, saj trener ne bo zamenjal zmagovalnega konja.

Je lahko naslednja sezona leto Real Madrida?

Kot sem rekel, ko sem prispel sem imel nesrečo s poškodbo, vendar trenutno dobro treniram. Zelo se veselim prihajajoče sezone in želim ekipi pomagati po najboljših močeh.

Nekaj igralcev mladinskih kategorij se je to sezono vrnilo v ekipo, vendar niso igrali, kar je bil morda korak nazaj v njihovi karieri. Se je to zgodilo tudi vam?

V drugi ekipi sem preživel samo šest mesecev. Zame je bilo to leto dokaj komplicirano, saj sem doživel veliko sprememb, obenem pa sem se tudi poškodoval. Dobra stvar je, da sem se naučil veliko novega. Treniram z najboljšimi igralci na svetu in že dejstvo, da si z njimi delim garderobo je zame pomemben znak napredka.

Dejali ste, da mora igralec spoštovati majico kluba, ki ga nosi…

Ko igraš za ta klub, se moraš zavedati koliko ta majica pomeni in moraš dati vedno vse od sebe. Od igralcev Real Madrida so pričakovane samo zmage, ali pa vsaj trud po njihovih najboljših močeh.

Je bil opomin predsednika kluba in Mijatoviča resnično potreben, ali je že samoumevno, da se morajo igralci Real Madrida vedno potruditi po najboljših močeh?

Mislim, da je to razumljivo. Igramo za najboljši klub na svetu in zato moramo od sebe dati na vsaki tekme svoj maksimum.

Veliko se govori o novih igralcih, veliko od teh bi lahko igralo na vaši poziciji. Kaj menite o tem?

To je Real Madrid, klub ki vedno podpiše le najboljše igralce. Tukaj hočem ostati tudi naslednjo sezono in ves čas, ki ga bom preživel z ekipo bo dobro vplival name. Govori se o mnogih igralcih, vendar je vse to nepomembno dokler niso tukaj. Pozdravil jih bom, obenem pa trdo treniral za mesto v ekipi.