X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predsedniški kandidati: Martinez, Garcia in Onieva

Predsedniški kandidati Eugenio Martinez Bravo, Eduardo Garcia in Juan Onieva so se že nekako izjasnili, koga preferirajo za svoje trenerje in vodilne v administracijah.

Martinez

Na mestu trenerja bi predvsem rad videl domačo legendo, člana legendarne Quinte del Buitre Michela, ki se je že preizkusil kot trener pri Rayu Vallecanu in drugemu moštvu Reala Castilli, zdaj pa je trener Getafeja do konca sezone. To potezo in trenerja zagovarjajo vneti privrženci, da bi v Realu ponovno igralo več domačih igralcev, Michel pa je nedvomno človek, ki bi to vpeljal. Martinez pa naj bi za sodelovanje v svoji administraciji povabil še 2 Realovi legendi Santillano in Pirrija.

Michel

Michel

Onieva

Juan Onieva pa si je izbral drugo Realovo legendo, a ne domačo, temveč mehiško. Hugo Sanchez je človek, ki si ga želi Onieva. Trenutno je trener pri Almerii, kjer se je solidno odrezal. Onieva naj bi si za podpredsednika izbral poslovneža Carlosa Gonzaleza, ki je sodeloval že z Lorenzom Sanzom.

Eduardo Garcia

Garcia (29) si je za trenerja izbral hrvaškega selektorja Slavena Biliča. Ta je začel selektorsko kariero kot trener mlade hrvaške reprezentance, nato pa je napredoval, prevzel člansko in se uvrstil na evropsko prvenstvo, kjer je izpadel proti Turčiji. Garcia je za okrepitve obljubil Marcana (Racing), Kerrisona (Palmerais) in Drogbaja (Chelsea).