X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Robben se je na treningu pridružil ekipi na igrišču

Shrani.si

Po dveh treningih je Real Madrid opravil nekoliko lažji trening, kjer je bilo na igrišču prisotnih 20 igralcev, Sneijder, Guti, Gago, Metzelder in Lass, pa so trenirali znotraj vedbenih prostorov. Nemški igralec je zadnji, ki se je pridružil tej listi, potem, ko si je na včerajšnjem treningu poškodoval stegensko mišico. Robben, ki je torkov trening preživel v telovadnici, danes pa se je že pridružil svojim soigralcem na igrišču.

S ciljem, da se vrnejo na pota zmag v zaključku prvenstva, je tudi danes prva ekipa Real Madrida trenirala na Valdebebasu. Tretji trening v tednu je bil zaznamovano z kar petimi odsotnimi igralci. Metzelder, ki se je poškodoval na včerajšnjemu treningu, zaradi česar naj bi bil z igrišč odsoten približno dva tedna, je bil z igrišča odsoten tudi Gago, ki pa ne bo smel igrati proti Villarrealu zaradi dosežene kvote petih rumenih kartonov. Poleg njiju, pa ni bilo na igrišču dfanes tudi Lassa, Gutija in Sneijderja. Prihaja pa zato dobra novica s strani Arjen Robbena, ki se je danes pridružil ekipi na igrišču. Po tem, ko Nizozemec ta teden še ni treniral z ekipo na igrišču, pa je današnji trening opravil povsem brez problemov. Brez težav pa je treniral tudi Saviola, ki je od prejšnjega petka imel težave z desnim stopalom.

Po teku in raztezanju, je dvajset igralcev začelo pravi sredin trening. Stožci, ovire in drugi pripomočki so pomagali pri raznih šprintih. Vse to je potekalo pod budnim očesom Juande Ramosa in Marcos Alvareza, ki sta trening namenila okrevanju in rahli kondicijski pripravljenosti, medtem, ko so Casillas, Dudek in Codina, kot je že navada, delali posebne vaje za vratarje pod vodstvom Pedra Jara. Temu pa je sledil trening z žogo oz. taktične zamisli, ki jih je pripravil Juande Ramos za tekmo proti Villarrealu. Poškodbe in kazni so tako zahtevale, da bo za to tekmo naredil nekaj sprememb, saj tako ne bo mogel računati na Gaga, niti ne na Marcela, zaradi dosežene kvote rumenih kartonov. Prav tako ne bo mogel računati Metzelderja, ki se je včeraj poškodoval, medtem ko sta Sneijder in Guti še vedno pod vprašanjem, saj še vedno okrevata po poškodbi.

Ekipa se bo na igrišče vrnila v četrtek, ko bo opravila še predzadnji trening pred tekmo proti Villarrealu.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si