X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Lass se je pridružil ekipi

Shrani.si

Real Madrid nadaljuje s pripravama na Valdebebasu na sobotno tekmo proti Villarrealu. Francoski igralec sredine igrišča, Lassana Diarra, se je danes spet pridružil ekipi na igrišču, potem ko je imel prejšnji teden težave z gripo, s čimer je poskrbel za najboljšo novico dneva, glede prve ekipe. Na drugi strani pa so Metzelder, Gago, Guti in Sneijder še vedno trenirali v telovadnici, kjer je vsak okreval po manjših ali večjih poškodbah.

Sobotna tekma proti Villarrealu bo zagotovo spet zelo težka, saj bodo igralci “rumene podmornice” prisliljeni igrati kar se da najbolje, saj še vedno nimajo zagotovljenega mesta za igranje v Ligi prvakov za naslednjo sezono. Na drugi strani pa si zmage prav tako želi ekipa Real Madrida, spoloh bo dveh bolečih porazih, prav tako pa upajo, da bi se izenačili z zgodovinskim najboljšim drugim delom sezone, do katerega jim manjkajo samo 3 točke. Prav tako pa so oddaljeni samo 5 točk od najboljšega drugega dela sezone v celotni La Ligi, manjka pa jim tudi samo 5 golov, da bi se izenačili po številu največ doseženih golov na gostovanjih v eni sezoni. Torej je motivov za zmago dovolj, tako na eni strani, kot na drugi.

Juande Ramos je prvi del treninga zaupal Marcos Alvarezu, ki je vodil začetno segrevanje, ki je bilo nekoliko daljše kot ponavadi, kjer so bili tudi vsi trije vratarji, nato pa je igralce razdelil v 3 skupine po 6 igralcev in začele so se priprave z žogo, kjer je bilo spet opaziti dobro atmosfero, ki vlada med igralci.

Francoski igralec sredine igrišča, Lassana Diarra, se je danes vrnil na igrišče, kjer je normalno treniral z ekipo, kar mu je bilo v preteklih dneh onemogočeno, ker je bolehal z gripo. Arjen Robben pa je medtem že drugi dan zapored normalno zaključil trening na igrišču, potem ko je na tekmi proti Valenciji staknil lažjo poškodbo.

Na igrišču pa tudi danes ni bilo Gutija, Sneijderja, Gaga in Metzelderja, ki so vsi trenirali znotraj vadbenih prostorov Valdebebasa, saj vsi okrevajo po poškodbah.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si