X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Perez uradno napovedal kandidaturo

Shrani.si

Danes ob 11.30 je bivši predsednik Reala, Florentino Perez, sklical tiskovno konferenco in uradno najavil ponovno kandidaturo za mesto predsednika institucije Real Madrid.  Perez o imenih ni hotel govoriti, po ovinkih pa je povedal, da bosta njegova tesna sodelavca Jorge Valdano in Zinedine Zidane. Glede igralskega kadra je povedal, da si v tej ekipi zaslužijo igrati domači igralci, še posebej pa igralci iz celotne Španije, saj ima le-ta trenutno vrhunske igralce, kar je treba izkoristiti. O nizozemskem klanu je povedal, da nima nič proti igralcem iz tujine, če so le dobri. Njegov projekt vsebuje reorganizacijo domače akademije in košarkarske sekcije kluba. Glavni cilj pa je, da s stabilnim projektom vrne klub med najboljše na svetu.

Perez je že bil predsednik Reala od leta 2000 do leta 2006, ko je neslavno odstopil. Po njegovi zaslugi se je klub znebil dolgov in tudi postal najbogatejši klub na svetu, hkrati pa klub pahnil v kvazigalaktične vode, brez prave sestave ekipe. Poraja pa se največje vprašanje… se je Perez spremenil in se zavedel svojih napak? To pa bodo odločili sociosi 14. junija na klubskih volitvah.