X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Igralci Real Madrida in Getafeja so se srečali na letališču Barajas

Shrani.si

Nekateri so se odpravljali na tekmo proti Villarrealu, v upanju, da si povrnejo vsaj malo ponosa po dveh zaporednih porazih. Drugi pa so se odpravljali proti La Coruñiji, da bi si še povečali prednost pred mestom, katerim grozi izpad na nižjo raven tekomvanja. Tako so se igralci Reala Madrid in Getafeja srečali na terminalu številka 3 letališča Barajas. Srečali so se tako mnogi nekdanji soigralci in še vedno prijatelji ter si drug drugemu zaželeli veliko sreče v zadnjih tekmah.

S prihodom na letališče Barajas sej je začela pot Real Madrida pred tekmo proti Villarrealu, ki pa je bila zaznamovana z lepim naključjem. Člani ekspedicije Madrida so imel odhod iz terminala 3 na letališču Barajas, kjer pa je bila tudi ekipa Getafeja, ki  se je odpravljala na tekmo proti Deportivu La Coruña.

Getafe je ekipa, kjer se je kalilo in se še vedno kali kar nekaj igralcev Real Madrida, med njimi je tudi trener, Michel, ki se ga vsi spomnimo kot pomembnega igralca Quinta del Buitre. Med prvimi, ki so prišli do območja za vkrcanje, je bil kapetan, Raúl González, ki se je ustavil, da bi pozdravil Granera, Soldada, Adriána … fante, ki jih je videl rasti kot igralce in sedaj že igrajo na najvišjem nivoju.

Posebno ganljivo je bilo srečanje Torresa, Javi Garcije, Pareja in Agusa med drugim, z nekaterimi nekdanjimi soigralci iz Castille. Realovi igralci so morali po nekaj minutah klepetanja s svojimi kolegi na letalo, še prej pa so igralcem Getafeja zaželeli veliko sreče v zadnjih tekmah. Varovanci Michela morajo naslednjo tekmo proti Deportivu nujno zmagati, če želijo še naprej ostati na dobri poti obstanka v elitni španski ligi.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si