X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zadnji trening pred tekmo z Villarrealom

Shrani.si

Real Madrid je opravil še zadnji trening pred odhodom proti Valenciji, kjer se bodo pomerili proti Villarrealu. Tudi ta trening je bil sestavljen tako iz kondicijskih priprav, kakor tudi iz treninga, kjer je bila v ospredju seveda žoga. Lass je še enkrat več opravil trening na igrišču brez težav, medtem ko so Sneijder, Guti, Gago in Metzelder spet trenirali v telovadnici.

Prejšnji teden Lass Diarra po navodilih zdravnikov moral izpustiti tekmo na Mestalli zaradi gripe, vendar se je že ponedeljek ta teden vrnil na trening z ekipo ter nato preko celotnega tedna, razen v sredo, ko je treniral v telovadnici, dobro treniral, da je povsem pripravljen na napore, ki jih prinaša tekma La Lige. Nekoliko počasneje pa okrevata na drugi strani Sneijder in Guti, kjer je imel Nizozemec poškodovano stegensko mišico na levi nogi, “14.” pa je imel zvit levi gleženj.

Prav tako pa na igrišču ni bilo Gaga in Metzelderja, ki sta oba trenirala v telovadnici, kakor tudi Guti in Sneijder. Nemški centralni branilec si je ta teden poškodoval desno stegensko mišico na nogi, zaradi česar naj bi bil odsoten vsaj 2 tedna. Na drugi strani pa Gago, ki tako kot Marcelo ne smel igrati proti Villarrealu zaradi dosežene kvote rumenih kartonov, je že celoten teden preživel znotraj vadbenih prostorov Valdebebas, da bi se opomogel po nekaterih težavah, ki jih je imel.

Tako je bilo danes na igrišču 21 igralcev, ki so trening začeli s kondicijskimi pripravami pod vodstvom Marcos Alvareza. Po nekaj minutah teka in segrevanja mišic, so začeli z vajami, s katerimi želijo izboljšati eksplozivnost igralcev, nadaljevanje treninga pa je prevzel Juande Ramos, saj so trenirali še zadnje taktične zamisli. Casillas, Dudek in Codina pa so medtem delali po posebnem programu Pedra Jara.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si