X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Villarreal 3-2 Real Madrid: 3. zaporedni poraz in odločeno prvenstvo

Shrani.si

Realovo garanje proti Villarealu ni dobilo nobene nagrade, Madridiste so zgubile proti dobremu Villarealu, ki pa ni bil superioren. Domačini so zmagali zahvaljujoč napaki Casilliasa v 89. minuti in tako nadaljevali boj za uvrstitev v Ligo prvakov.

Tekma ni bila slaba, prikazan je bil dober, hiter nogomet in doseženih 5 golov. Od začetka je Real poskušal zadržati posest, da bi imel več priložnosti za gol. Z nekaj manjkajočimi igralci so tekmo začeli: Iker na vratih, Ramos, Heinze, Cannavaro in Torres v obrambi, na sredini sta duplirala Lass in Javi Garcia (ki je bil eden najbolj aktivnih na terenu), za napad pa so skrbeli Van der Vaart, Robben, Huntelaar in Raul. Beli so začeli bolj podjetno z nekaj pol priložnostmi, nato pa je V’real zabil iz prve priložnosti. Ibagaza je lepim predložkom z leve strani našel samega Piresa, ki je zabil z glavo.

Ramos je v drugem polčasu zamenjal nevidnega Huntelaarja z Higuainom, da bi izkoristili možnosti za izenačenje. Higuain je takoj vzel niti v svoje roke, ko je sprejel fenomenalen predložek mladega Miguela Torresa, potem pa je lepo našel Van der Vaarta, ki mu ni bilo težko zabiti v 46. minuti.

Villareal se je nato zbudil in pritisnil, rezultat pa je prišel, ko je Cani zadel po odpadku v 61. minuti. V igro sta nato na Realovi strani prišla Royston Drenthe in Dani Parejo (ki je spet pokazal, da ima v nogah veliko talenta), Higuain pa je nato zadel v 87. minuti, sicer pa lahko priznamo da je bil zadetek neregularen, saj je bil dosežen iz prepovedanega položaja.

Izenačenje je bilo kratko, saj je že v naslednji akciji Villareal dosegel zadetek po izvajanju kota. Capdevilla je zadel, potem, ko je žoga Casilliasu ušla iz rok. Real Madrid si je mogoče zaslužil več, vendar pa je prvenstvo že odločeno.

16. maj, 36. krog Lige BBVA

El Madrigal, 22.000 gledalcev

Villarreal 3-2 (1-0) Real Madrid

Shrani.si

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si