X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Raúl proti Villarrealu odigral že 700. tekmo v dresu kraljevega kluba

Shrani.si

Raúl González Blanco še vedno povečuje število tekem, ki jih je odigral v dresu Real Madrid. Tako je proti Villarrealu odigral že svojo 700. tekmo v belem dresu, s čimer je drugi nogometaš v dresu Real Madrida po številu nastopov.

518 prvenstvenih tekem, 35 pokalnih tekem, 125 tekem v evropskih pokalih, 12 tekem na Super pokalih Španije, 3 tekme na Super pokalih v Evropi, 3 tekme na Medcelinskih pokalih in 4 tekme na Svetovnem klubskem prvenstvu, kar je skupaj 700 tekem. To veličastno številko pa je Raúl dosegel včeraj na El Madrigalu proti Villarrealu. Igralec, ki tako še naprej premika meje v dresu Real Madrid in ki kaže zmeraj ko stopi na igrišče ogromno volje in naporov, ob koncu včerajšnje tekme ni bil več toliko pri moči, saj je približno zadnjih 20 minut igral z očitnimi težavami mišice.

“Zelo sem vesel, da sem odigral že 700. tekmo za Real Madrid. To je nekaj, kar si nikoli nisem predstavljal, da bom dosegel, ko sem začel igrati, vendar sem, zato se zahvaljujem klubu za zaupanje, kakor tudi vsem trenerjem, ki so me trenirali,” je rekel kapetan Reaka, ko je bil vprašan, kaj meni o tem mejniku. Vse to pa ni nič nenavadnega, saj je Realova sedmica v tem času dosegla kar 316 golov, poleg tega pa je še vedno najboljši strelec v zgodovini Lige prvakov.

Prav tako, pa je Raúl trenutno drugi nogometaš v zgodovini Real Madrida po številu odigranih tekem, kjer je pred njim samo še njegov nekdanjih soigralec Manolo Sanchis, ki je odigral 12 tekem več.