X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prvi trening v tednu: Salgado in Guti nazaj na igrišču

Shrani.si

Prvi trening v tednu Real Madrida pred nedeljsko tekmo proti Mallorci, na katerem sta bila na igrišču spet Guti in Salgado. Sneijder, Christoph Metzelder, Gago, Javi García in Raúl, pa so medtem trenirali v notranjosti vadbenih objektov Valdebebasa.

Današnji trening se je začel z dobro novico, saj sta se na igrišču spet pojavila Guti in Salgado, ki sta tudi trening zaključila v enakem ritmu, kot vsi ostali, kar pomeni, da sta oba povsem okrevala po poškodbah, ki so jima preprečile, da bi bila prisotna na tekmi proti Villarrealu.

Na drugi strani, pa so Sneijder, Christoph Metzelder, Gago, Javi García in Raúl ostala znotraj objektov Valdebebasa. Prva dva sta bila “izgubljena” že pred tekmo proti Villarrealu zaradi poškodb, medtem ko Gago na tej tekmi ni smel igrati zaradi kazni rumenih kartonov, Javi Garcia in Raul pa sta na tekmi utrpela manjši poškodbi.

Jordi Garcia je bil imenovan za vodjo prvega dela treninga, kjer so se segrevali in raztezovali, nato pa je trening prevzel Marcos Alvarez, ki je trening nadaljeval z žogo. Igralci so bili razpdeljeni v dve skupini. V rdečih markirnih dresih so bili: Codina, Saviola, Heinze, Lass, Faubert, Pepe, Salgado, Higuaín in Huntelaar; v belih dresih pa: Casillas, Dudek, Marcelo, Robben, Cannavaro, Guti, Parejo, Van der Vaart, Drenthe in Ramos.

Igralo so igro, kjer so si morali žogo podajati z rokami, na koncu pa so morali na gol streljati z glavo. Pri tej igri se je zelo dobro izkazal Guti, saj je pokazal tisto, kar sam zna najbolje: asistiral soigralcem, kar jih je vodilo do zmage. Za bele so zadeli Guti, Ramos in Van der Vaart (2), medtem ko je edini gol za rdeče prispeval Lass, kar je pomenilo končni rezultat 4-1 za bele.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si