X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Drugi trening v tednu: Raúl se je vrnil na igrišče

Shrani.si

Za nami je že drugi trening v tednu, na katerem ni bilo velikih novic, razen ponovno prisotnosti Raúla na igrišču. Po torkovem treningu v telovadnici, sej je kapetan danes vrnil na igrišče, kjer je treniral enako kot njegovi soigralci. Tisti, ki tudi danes niso trenirali na igrišču, so bili Sneijder, Gago, Javi García in Metzelder, so pa vsi trenirali v telovadnici.

Ta konec tedna bodo igralci Real Madrida odigrali zadnjo tekmo v letošnji sezoni pred domačimi navijači na Santiago Bernabéu, zato so tudi danes pridno trenirali, čeprav sama tekma ne bo za Real imela velikega pomena, razen seveda ponosa.

Kapeta Raúl, ki je v torek vse nekoliko prestrašil, ko je treniral v telovadnici, se je danes že vrnil na igrišče na trening s svojimi soigralci. El Capitan je sobotno tekmo proti Villarrealu končal z nekaj težavami, saj je zgledalo, kot da je poškodovan, zaradi tega je tudi včerajšnji trening preživel v telovadnici. Vendar pa je danes že poskrbel za dobre novoce, ko se je vrnil na igrišče, kjer pa sta že drugi zaporedni trening opravila tudi Guti in Salgado, kar samo priča o tem, da so njuni poškodbi že sanirane.

Sneijder, Christoph Metzelder, Javi Garcia in Gago, pa so na drugi strani ostali v telovadnici in opravili poseben trening, kjer Sneijder okreva po poškodbi leve mišice na nogi, medtem ko pa nemški centralni branilec okreva po poškodbi  stegenske mišice na desni nogi.

21 igralcev na zelenici je začelo trening s tekmo in obveznim raztezanjem, temu pa so sledile različne vaje z žogo, kjer je imel galvno besedo strateg belega baleta Juande Ramos.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si