X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Pedja Mijatovič: izjava za javnost

Kot je bilo naznanjeno že v oznanilu vodstva kluba, sem z vodilnimi možmi Real Madrida sprejel obojestransko prekinitev moje pogodbe v vlogi športnega direktorja Real Madrida.

Sedaj, ko se sezona že bliža koncu in ekipa več nima matematičnih možnosti za osvojitev prvaka, obenem pa se bližajo tudi predsedniške volitve, verjamem da je najbolj primerno, da se sam ne vmešavam več v dogodke, ki bodo sledili v naslednjih tednih.

Vodstvu kluba bom vedno hvaležen za zaupanje, ki ga je imelo vame v zadnjih treh letih.

Vse kar je klub dosegel v zadnjih treh letih, ne bi bilo mogoče brez trdega dela, predanosti in strokovnosti vseh tistih ljudi, ki so bili člani tega projekta in tako bi se rad zahvalil vsem navijačem, igralcem, trenerjem, tehničnemu osebju in vsem ostalim s katerim sem imel čast delati. Brez njih ne bi bilo uspehov, ki smo jih poželi.

Slovo izrekam z občutkom, da sem opravil mojo dolžnost s pozitivnimi rezultati tako na poklicnem kot na osebnem nivoju. V teh treh letih je prva ekipa osvojila dva naslova španskih prvakov in en španski super pokal. A bolj kot lovorike mi je bilo v ponos delati s takšno skupino ljudi in imeti priložnost sodelovati v takšnem imenitnem projektu.

Real Madrid je zelo pomemben del moje osebnosti in sedaj ko se zaključuje moj drugi cikel v tem klubu, želim klubu zaželeti vso srečo na poti, ki bo jo ubral v prihodnosti. Kot Madridista bom nadaljeval s podpiranjem te ekipe in bom užival ob vseh osvojenih naslovih in zmagah.

Slovesa ne morem izreči brez, da bi se zahvalil moji ženi in hčerki, katerima dolgujem vse kar imam. Vedno mi stojita ob strani in se žrtvujeta za službo, ki jo moram opravljati. Hvala vsem,«

¡¡Hala Madrid!!