X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Tretji trening v tednu: Javi Garcia treniral na igrišču

Shrani.si

Nov trening v tednu za ekipo Real Madrida, kjer je bil glavna novost ponovna prisotnosti Javi Garcije na igrišču, po dveh dnevih treninga v telovadnici. Zato pa ni bilo na igrišču Salgada, Gaga, Marcela, Metzelderja in Sneijderja, ki so trenirali v telovadnici po posebnem programu. Raul, ki je v torek ni treniral na igrišču, je danes še enkrat več opravil trening brez problemov, kjer je bila žoga v ospredju.

Sezona je pred koncem,  zato bodo imeli navijači v Madridu v nedeljo še zadnjo možnost na Santiago Bernabéu, bodriti igralce, da prekinejo niz porazov ter nekoliko bolje zaključijo prvenstvo.

Na tretjem treningu v tednu na Valdebebasu, je žogo spet odigrala osrednjo vlogo. Po običajni ogrevanju dvajsetih igralcev, ki so prišli na igrišče, se je nadaljeval trening z žogo. Juande Ramos in Marcos Alvarez sta na igrišču ustvarila poligon, kjer so morali najprej teči okoli stožcev, skakati preko ovir, skakati v obroče, preden so streljali na gol izven kazenskega prostora. Na goli pa so se medtem menjavali vsi trije vratarji ter tako preprečevali  soigralcem, da bi ti zadeli gol. Vaja iz natančnosti, hitrosti in moči, je bil tako pokazala najbolj kakovostnega “recepta” za zmago na nedeljski tekmi.

Wesley Sneijder, ki še okreva po poškodbi leve mišice na nogi in Metzelder, ki okreva po poškodbi desne stegenske mišice, sta tudi danes trenirala v telovadnici, z mislijo po čimprejšem okrevanju. Poleg njiju so bili tudi Gago, Marcelo in Salgado, ki je sicer včeraj treniral že z ekipo na igrišču, vendar se je danes vrnil v telovcadnico.

Javi Garcia je tako bil edini igralec, ki se je na novo pridružili ekipi na igrišču, čeprav je z ekipo opravil le del treninga, nato pa je nadaljeval trening ločeno od ekipe pod vodstvom Jordi Garcíje.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si