X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zadnji trening v tednu: Heinze treniral z ekipo

Shrani.si

Zadnji trening v tednu za ekipo Real Madrida je na željo Juande Ramosa potekal za zaprtimi vrati, da bi se lahko ekipa v miru pripravila na še zadnjo tekmo v letošnji sezoni na Santiago Bernabéu. Ponovno je na igrišču treniral Gabi Heinze, medtem ko so z igrišč bili odsotni Sneijder in Gago (oba sta odsotna z igrišča že celi teden) ter Metzelder in Guti.

V tem tednu, je več igralcev prve ekipe opravilo prilagojene treninge, da bi okrevali za še zadnji dve tekmi v letošnji sezoni. Raúl, Javi García, Marcelo, Heinze in Salgado so samo nekatri igralci, ki so v tem tednu trenirali kateri trening ločeno od ekipe po posebnem programu. Kljub temu, pa so v celotnem tednu večino večino časa oz. vseskozi manjkali Sneijder, Gago in Metzelder, kjer Nizozemec še vedno okreva po poškodbi stegenske na nogi, ki jo je staknil v aprilu in zaradi katere še vedno treniral v telovadnici. Podobno poškodbo je utrpel tudi Metzelder, ki je pa naj bi kmalu že okreval, saj je ta teden en trening že opravil na igrišču.

S številnimi poškodovanimi in kaznavanim Pepejem, je danes Juande Ramos pripravljal ekipo na še zadnjo domačo tekmo, kjer bi lahko prišlo do kar nekaj sprememb v prvi ekipi. V tem tednu je na treningih vseskozi bila v ospredju žoga, vaje z žogo. Tekma proti RCD. Mallorca ne bo vpliva na končno razvrstitev v prvenstvu, kljub temu pa je zelo pomembna za Real Madrid, saj je to zadnja tekma pred svojimi navijači in po treh zaporednih porazov, si vsi v Madridu želijo nove zmage v prvenstvu, kjer so se dolgo borili tudi za naslov.

Da pa bi dosegli zmago, so Madridiste danes intenzivnotrenirale za zaprtimi vrati. Trening je bil po začetni kondicijski pripravi, nato namenjen taktični pripravi na takmo proti RCD Mallorca. Tako so igralci začeli trening kot običajno pod vodstvom Marcos Alvareza, so vsi trije vratarji opravlili poseben trening pod vodstvom Pedra Jara.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si