X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Intervju: Codina

Kako ste vi doživeli preteklo sezono?

Isto kot prejšnjo. Težko je biti šele tretji vratar, vendar se vedno trudim po najboljši močeh. Nismo osvojili naslova, vendar smo se borili do konca. Barceloni smo otežili pot do naslova, vendar so na koncu vseeno slavili.

Na naslednji dveh tekmah želi Juande spočiti Casillasa. Boste dobili možnosti za igro?

Ne vem če bo Iker počival ali ne, vendar bom počaščen, če bo trener računal name. Če mi bo dal priložnost se bom potrudil po najboljših močeh in se mu za to tudi zahvalil.

Kje bi raje igrali, na Bernabeu ali v Pamploni?

Rad bi igral na vsakem stadionu, vendar o tem odloča trener. On se bo odločil o tem, ali bo Ikerju namenil počitek ali ne in o tem kdo bo zaigral proti Mallorci in Osasuni.

Vsi predsedniški kandidati govorijo o mladinskem pogonu. Menite, da se bo zgodba o tem nadaljevala tudi če zmagajo?

Menim, da to govorijo z razlogom. Mladinski pogon je bil pomemben v prejšnjih volitvah in tudi trenutna ekipa ima nekaj igralcev, ki so prišli iz Castille. V tej ekipi so najboljši nogometaši na svetu in s tem je težko tekmovati.

Komu privoščite zmago v sredo, Barci ali Manchestru?

Želim si, da bi mi igrali v finalu… Želim si da zmaga španska ekipa.

Če se Cristiano Ronaldo na koncu pridruži ekipi in bi Manchester United zmagal v CL, bi Ronaldo imel naslov evropskega prvaka.

Da, vendar bi to bil njegov naslov, ne naš. Ta naslov ne bi pomenil nič, ker si ga ne bi priigrali sami.