X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Gonzalo Higuaín odigral 100. tekmo v dresu Real Madrida

Shrani.si

Za Higuaína je bila tekma proti Mallorci nekaj posebnega, pa ne samo zato, ker je z glavo dosegel že svoj 21. gol v letošnjem španskem prvenstu, ampak tudi zato, ker je Argentinec odigral 100 tekmo v dresu kraljevaga kluba. Ta statistični podatek pri njegovih letih samo dokazuje, kako je njegova prisotnost na igrišču pomemban za celotno ekipo.

Gonzalo Higuaín na tekmi proti Mallorci odigral že stoto tekmo v dresu Real Madrida. In ta mejnik je obeležil na najboljši možni način, ki ga on pozna: z zadetkom. Argentinec v španskem prvenstvu debitiral 24. februarja 2007 in od takrat je njegov napredek več kot očiten, če vemo danes, da je odličen nogometaš z visoko stopnjo napredovanje pri vsega 21. letih. V prvi sezoni igranja za Real je dosegel dva gola, lansko sezono je številko premaknil že na 9 golov, letos pa je vse to občutno presegel, saj je do sedaj dosegel že 23 golov. Vendar če še vemo kakšen pomen za ekipo imajo letošnji goli, vidimo, da je z 21. doseženimi goli v ligi ekipe priigral skupno 22 točk. Če k temu še dodamo njegov prispevek pri podajah soigralcem, po katerih so ti dosegli gole, saj ima Argentinec tudi 9 asistenc, potem šele spoznamo pravi pomen Argentinca na napadalno igro celotne ekipe. Zagotovo sta to dve pomembni zadevi, ki govorita o njegovi kvaliteti v španskem prvenstvu. Argentinski nogometaš v dresu Real Madrida je tako postal eden najboljših igralcev v ligi, kjer se tudi s 21. doseženimi zadetki uvršča med deset najboljših strelcev v Primera Division.