X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prva ekipa nadaljuje s treningi

Shrani.si

Prva ekipa je na sredino jutro nadaljeval s treningi ter se s tem še naprej pripravlja na zadnjp prvenstveno tekmo v sezoni 2008/09. Sedemnajst igralcev se je danes pojavil na igrišču, medtem ko jih je še pet ostalo v telovadnici. Wesley Sneijder je že treniral na igrišču, vendar ločeno od ekipe, medtem ko je Drenthe izpustil trening zaradi angine. Je pa bila na treningu ena novost, saj so se prvi ekipi pridružili kar trije igralci Real Madrid Castille, Tebar, Gary in Velayos.

Sezona 2008/09 gre k koncu in pred ekipo Real Madrida je samo še ena tekma, tokrat bodo po porazu proti Mallorci pred domačimi navijači, gostovali pri ekipi Osasune na stadionu Reyno de Navarra. Tako je glede na poškodbe, ki pestijo kraljevi klub Juande Ramos na trening s prvo ekipo vpoklical tri igralce iz druge ekipe in sicer Tebarja, Garya in Velayosa, ki so trenirali povsem enako kot njihovi vzorniki iz prve ekipe. Po običajnem segrevanju je ekipa nadaljevala s treningom podaj in kontole žoge. Kljub temu, da se je Drenthe pojavil na igrišču, pa ga je kmalu moral tudi zapustiti, saj je zbolel z angino in ni bil zmožen nadaljevati s treningom.

Medtem, ko se je večina ekipi potila na igrišču, pa je tam manjkalo pet igralcev in sicer Ramos, Van der Vaart, Heinze, Gago in Marcelo, ki so vsi ostali v telovadnici. Prvi dva se ukvarjajo z manjšimi bolečinami, medtem ko zadnji trije okrevajo po poškodbah.

Na drugi strani Wesley Sneijder nadaljuje z okrevanjem, kjer je viden tudi napredek, saj je danes treniral na igrišču, čeprav še ločeno od ekipe. Na igrišču je danes manjkal tudi Pepe, saj je že odšel na Portugalsko, kjer bo vse do 29. maja na reprezentančnih pripravah.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si