X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predzadnji trening pred odhodom v Pamplono

Shrani.si

Danes so igralci opravili predzadnji trening pred nedeljsko tekmo, kjer pa je na igrišču manjkalo osem igralcev, ki so trenirali znotraj vadbenih prostorov, da si opomorejo od različnih poškodb. Preostali del ekipe pa je na igrišču opravil trening, kjer je bila v ospredju igra z žogo, pri tem pa so spet sodelovali trije canteranosi: Velayos, Tébar in Gary. Vicente Boluda je petkov trening izkoristil, da se je lahko poslovil od vseh iz trenerskega vodstva in igralcev ter jim pri tem zaželel še veliko sreče na zadnji tekmi.

Bližajo se še zadnje tekme v španski prvenstvu v sezoni 2008/09, kjer bo Real Madrid odigral še zadnjo tekmo v nedeljo v Pamploni proti Osasuni. Tekma za bele ne bo imela vpliva na končno razvrstitev, medtem ko bo za varovance Jose Antonia Camacha tekma  zelo pomembna, saj si morajo še zagotoviti obstanek v Primeri Division.

Podobno kot na prejšnjih trening ta teden, je imel Juande Ramos tudi danes kar nekaj težav in skrbi, glede manjkajočih igralcev, saj je manjkalo kar devet igralcev. Pepe je manjkal na treningu zato, ker je že na pripravah s Portugalsko reprezentanco, medtem ko preostali igralci še vedno okrevajo po poškodbah. Tako so znotraj vadbenih prostorov danes ostali Ramos, Heinze, Sneijder, Gago, Drenthe, Dudek, Cannavaro in Guti.

Velayos, Tébar in Gary so danes še tretjič zapored opravili trening s prvo ekipo, saj je Juande Ramos prisiljen vpoklicati igralce Castille, ker ima veliko težav pri pripravah na nedeljsko tekmo proti Osasuni zaradi poškodb. Glede na prikazano željo in pripravljenost vseh treh na preteklih treh treningih, pa bi lahko kateri od njih celo prišel na listo vpoklicanih za igranje na stadionu Reyno de Navarra. Kot pa so vsi trije tudi povedali v enem od intervjuju, pa je že sam trening s prvo ekipo za njih velika nagrada.

Zgodba dneva je bil danes Javi Garcia, ki je prejela bučen aplavz od svojih soigralcev, potem ko je za nekaj minut zamudil začetek treninga. Javi je kljub temu hitro našel pravi ritem s svojimi soigralci, ki so igrali igro s tremi igralci na sredini kroga, ki so morali prestreči podajo. V nadaljevanju predzadnjega treninga, je bila v ospredju še naprej žoga, saj se ekipa preko celotnega tedna taktično pripravlja na tekmo proti Osasuni.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si