X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zadnji trening v tednu

Shrani.si

Pred zadnjo tekmo Real Madrida v sezoni 2008/09, so igralci danes opravili še zadnji trening na najvišji ravni pred odhodom ter tekmo proti Osasuni. Na trening se je vrnil Drenthe, ki je na prejšnjih treningih manjkal zaradi angine. Je pa bilo danes še vedno veliko odsotnih igralcev: Ramos, Sneijder, Dudek, Gago, Guti, Heinze in Pepe, ki je že na reprezentančnih pripravah ter če temu dodamo še dlje časa manjkajoče: Van Nistelrooya, De la Reda, Diarraja, bi lahko že samo iz manjkajočih skoraj sestavili eno ekipo. Fabio Cannavaro je prejšnje dni prav tako bil odsoten, vendar je danes treniral na igrišču, vendar ločeno od ekipe. Na igrišču in v polni pripravljenost pred zadnjo tekmo, je tako bilo devetnajst igralcev, vključno s tremi canteranosi, Velayosom, Garyem in Tébarjem.

Danes je bila na vrsti še zadnji trening pred odhodom v Pamplono, kjer bo ekipa odigrala še zadnjo tekmo na najvišji nogometni ravni v Španiji, kjer želijo beli zaključiti sezono z zmago. Na današnjem treningu je tako treniralo devetnajst igralcev, med katerimi so bili tudi trije igralci Castille, Velayos, Gary in Tébar.

Kot je bila že navada, je ekipa začela s treningi v ponedeljek, ki pa je bil nekoliko lažji oz. regeneracijski. Najboljše novice začetka tedna so prišle s strani Michel Salgada, ki se je pridružil ekipi na igrišču, potem ko je imel prejšnji teden težave s stegensko mišico. Treningi so se nadaljevali tekom tedna, kjer pa so med drugim manjkali: Heinze in Gago zaradi poškodbe; Sneijder še vedno okreva po poškodbi leve stegenske mišice; Drenthe, odsoten do danes zaradi angine.

Med tednom je manjkal tudi Marcelo, saj je čutil bolečino v desni nogi, ki jo je staknil na tekmi proti Mallorci, vendar se je v četrtek že vrnil na igrišče ter od takrat naprej normalno treniral. Na igrišče sta se vrnila tudi Nizozemec Van der Vaart in Nemec Metzelder, ki pa je bil v prvi dan v tednu bolj osredotočen še na okrevanje po poškodbi, zato je treniral v telovadnici en dan. V tem tednu je manjkal tudi Pepe, ki pa je že v Lsizboni, kjer se pripravlja s portugalsko reprezentanco.

Na današnjem treningu je tako devetnajst igralcev po ogrevanju nadaljevalo trening z žoge in z zadnjimi podrobnostmi glede taktične postavitve za zadnjo tekmo v prvenstvu.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si