X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Nova Florentinova ekipa

Junta Directiva

Junta Directiva

Med prvim sestankom nove Junte Directive so sprejeli etični kodeks, ki bo merilo vsem članom Junte Directive. Ta kodeks je bil sprejet in podprt z strani vseh novih članov Junte. Nato je bil kot prvi podpredsednik kluba imenovan Fernando Fernandez Tapias, Eduardo de Blas pa kot drugi podpredsednik in “glasnik” Junte. Enrique Sanchez je bil imenovan za glavnega sekretarja Junte.

Med sestankom je Junta tako debatirala še o prvih spremmebah v prestrukturiranju institucije in imenovala nove funkcionarje. Jorge Valdano bo novi generalni direktor (oz. bo bdel nad športnim področjem), Manuel Redondo bo direktor predsednikove pisarne, član Quinte del Buitre Miguel Pardeza pa bo nasledil Pejo Mijatovića na mestu športnega direktorja. Jose Luis Sanchez je bil imenovan za direktorja družbenih sfer, Javier Lopez Farre pa direktor pravnega dela. Za konec, Zinedine Zidane je postal posebni svetovalec predsednika.