X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Manuel Pellegrini podpisal dvoletno pogodbo

Shrani.si

Manuel Pellegrini je sedaj postal tudi uradno novi glavni trener Real Madrida. Predsednik Florentino Perez, častni predsednik Alfredo di Stefano, generalni direktor  Jorge Valdano, športni direktor Miguel Pardeza in odbor kluba je danes tako s Čilencem podpisal dvoletno pogodbo.

Danes ob 11:45 je Manuel Pellegrini v sobi upravnega odbora podpisal dvoletno pogodbo za Real Madrid. Novemu strategu belih so se pri podpisu pridružili predsednik Florentino Perez, častni predsednik Alfredo di Stefano, generalni direktor Jorge Valdano, športni direktor Miguel Pardeza in odbor kluba.

Ob podpisu pogodbe je bil Čilenec še posebej navdušen nad devetimi pokali za najboljšo nogometno ekipo v Evropi in osmimi pokali za najboljšo košarkarsko ekipo v Evropi, ki so razstavljeni v sobi upravnega odbora.

“Vso srečo na vašem novem prizorišču,” je ob tem dodal predsednik Real Madrida, preden so nadaljevali z običajnim običajem ob podpisu pogodbe, kjer je Pellegrini prijel pero Real Madrida, s katerim je tudi podpisal pogodbo, prijel pa je tudi lepa replika stadionu Santiago Bernabéu.

Ob koncu pa je Florentino Perez še dejal novemu strategu Madridist: “Hvala in dobrodošel v klubu.”

Shrani.si Shrani.si Shrani.si