X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Potrditev prijateljskih tekem

S ciljem okrepiti svoj položaj v Ameriki, bo Real Madrid med poletjem odigral dve tekmi v Kanadi in Združenih državah Amerike. Obe tekmi bosta bila del priprav na novo sezono, kar je bilo dogovorjeno že pred časom, sicer pa bo Real Madrid 7. avgusta igral proti Toronto FC, dva dni kasneje pa še proti DC Unitedu.

Sezona 2009/10 počasi dobiva pravo obliko. Tako bo Real Madrid v predsezonskem času odigral dve tekmi v Kanadi in Združenih držahav Amerike. Prvo bodo odigrali 7. avgust proti Toronto FC na stadionu BMO Field, 2. dni kasneje pa bo sledila še tekma proti DC Unitedu na stadionu in FedEx Field v Washingtonu.

Ekshibicijske tekme so ključni del Real Madrida v strategiji globalizacije blagovne znamke na trgu ZDA in Kanade, ki ga organizira Multimedia Sports za najboljše nogometne klube na svetu, ob enem pa omogoča miljonom oboževalcem preko luže, da pridejo v stik od blizu s kraljevim klubom.