X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Predstavitev Pellegrinija

Shrani.si

Florentino Perez je danes svetovni javnosti na predsedniškem balkonu stadiona Santiago Bernabéu predstavil novega trenerja Manuela Pellegrinija.

Predsednik Peres in celoten njegov upravni odbor, kjer ni manjkal niti častni predsednik Alfredo di Stefano, so danes ob 12 uri prišli na predsedniški balkon Santiago Bernabeu, kjer je kasneje potekala predstavitev novega stratega kraljevega kluba, Manuela Pellegrinija.

Florentino Perez
“Hvala, ker ste prišli na predstavitev Manuela Pellegrinija kot novega trenerja Real Madrida. Izziv, s katerimi se soočamo, je eden največjih v zgodovini tega kluba in za dosego naših ciljev bo potrebna vsa predanost in psihološka moč. Jorge Valdano, Miguel Pardeza in Zinedine Zidane, že delajo non-stop. Vemo katera je prava pot in Manuel Pellegrini ve to prav tako. Hočemo, da je vsaki tekma fascinantna izkušnja za naše navijačev in člane kluba, ker to je to, o čimer vsi sanjajo. Želimo podpisati z igralci, ki imajo nedvomno kakovosti v svetu, z najboljšimi španskimi igralci in uporabiti igralce iz mladinske šole kot naš temelj, kar je počel že Santiago Bernabéu, ki se ga danes še posebej vsi spominjamo.”

“Želimo zgraditi spektakularno ekipo, ki potrebuje človeka, kot je Manuel, ki je sposoben prevzeti odgovornost z značajem. Je trener, ki ima rad nogomet na dotik, vedno eleganten slog in izkušnje. Zaradi tega je tudi tukaj, je dovolj pogumen, da ima vero v mlade talente in je dovolj resen, da je trener ekipe kot je Real Madrid. Njegova dosedanja kariera je bila odlična in ve kako igrati v španski ligi in v Ligi prvakov. Njegove izkušnje so še večje glede tega, saj je bil trener tudi v Južni Ameriki, kjer je kombiniral strast z eleganco.”

“Kot Jorge Valdano pravi, Manuel Pellegrini je nogometni strokovnjak, ki meni da je španski nogomet boljši od angleškega. To mene osebno motivira. Nogomet je kombinacija tveganja, strasti in resnosti. Manuel ve, kako resen je ta projekt. Mi mu v roke predajamo velik del upanja naših navijačev in stadion Santiago Bernabéu bo njegovo največje merilo. Srečno in dobrodošli v vašem novem domu. “

Manuel Pellegrini
“Težko se je izraziti v nekaj besedah o čustvih in ponosu, ki prihaja s treniranjem v klubu kot je Real Madrid, ki je verjetno najbolj pomemben klub na svetu. Rekel bom samo to, da ko sem začel trenirati pred 23 leti, sem si rekel, da bom na koncu treniral Real Madrid. Moje sanje so se uresničile skozi trdo in resno delo. Sem zelo srečen, da imam zaupanje Florentina Pereza in njegovega odbor, da lahko vodim ta projekt. Mislim, da sem prišla ob pravem času, potem ko sem delal v Južni Ameriki in zadnjih pet let v Španiji. Mislim, da so izbrali pravega za to. Resnično menim, da bomo zgradili veliko ekipo in da bomo dosegli pomembne cilje.”

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si