X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Juandejevo slovo

Čas je za slovo do naslednjič … Bila je zanimiva in intenzivna avantura polna trdega dela. Še enkrat bi sprejel isti izziv z zaprtimi očmi. Službo trenerja Real Madrida sem vzel zaradi izziva in okoliščin v katerih se je nahajala ekipa. Morali smo popraviti niz slabih rezultatov. Ekipa je bila 5. na tabeli, ampak rad imam dobre izzive, zato nisem prosil za izboljšanje pogojev na pogodbi. Prišel sem med odlično skupino profesionalcev z najboljšimi predispozicijami. Obveza za napredek je bila obvezna, videl sem, da je bila njihova predanost odlična. Skupaj smo začeli verjeti, da je naslov La Lige mogoč.

Minilo je 6 mesecev intenzivnega dela, ampak imel sem se odlično. Prejel sem tudi polno podporo klubskih funkcionarjev. Skupaj smo ponovno ustvarili zmagovalni odnos, ki ga je spremljal odličen niz rezultatov. Ustvarili smo evforijo okrog navijačev, znašli pa smo se nasproti na žalost boljšemu nasprotniku. Poskušali smo, ampak ni bilo usojeno. Imam čisto vest. Moštvo je končalo drugo in se direktno kvalificiralo v Ligo prvakov prej, kot smo pričakovali.

Rad bi se zahvalil vsem, ki so imeli zaupanje v moje delo. Rad bi izrazil hvaležnost Vicenteju Boludi in svojim sodelavcem, ki so mi pomagali iz dneva v dan. Posebej bi se rad zahvalil navijačem za njihovo odprto srce, ekipa ne bi prišla skozi tak niz brez njih. Počutim se sprejetega med družino Madridist. Hvala vsem, ki ste pošiljali pisma podpore prek moje spletne strani, hvala vam. Moje največje zadovoljstvo je »feedback«, ki sem ga dobil skozi teh zadnjih mesecev.

Seveda bi rad ostal trener Real Madrida, to je logično. Počutim se sposobnega, tako na tehničnem, kot na področju izkušenj. Seveda pa popolnoma razumem nov projekt, ki bo vpeljan in nove ljudi, ki bodo odgovorni. Želim vse najboljše novemu vodstvu, ker je to najboljše za Real Madrid. Nihče pa ne ve, če nas bo usoda še kdaj združila, kajti to je bila res lepa avantura.


Moje najlepše želje vsem in objem vsem!