X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kaka’ res v Madrid?

Po sagi, ki se vleče že 2 leti, lahko navijači Madrida in spremljevalci nogometa zares verjamemo, da se bo odlični Brazilec Kaka’ preselil v Madrid. To, kar ni uspelo Calderonu, ki je vztrajno snubil in prosil Kakaja ter njegov dosedanji klub Milan, bo zgleda uspelo staremu mačku Florentinu Perezu, ki se je že izkazal z “neuresničljivimi” mega prestopi (Figo, Zidane, Ronaldo, Beckham …). Govorice, ki so bile v prejšnjih prestopnih rokih le govorice, zdaj postajajo resne. V začetku tega tedna je bilo v Madridu moč videti Milanovo alfo&omego Adriana Gallianija in očeta (ter njegovega zastopnika) Kakaja.

V Madridu (naj) bi se tako pogajali o ceni prestopa in igralčevi plači, prišli pa naj bi celo do dogovora in cene  – enormnih 65 milijonov €. Prestop naj bi bil uraden naslednji teden, Kaka’ pa je svojim prijateljem že namignil, da odhaja v Madrid. Da so govorice zares resnične je potrdil tudi Adriano Galliani v pogovoru za italijansko Gazzeto: “Ne govorimo o srcu, pač pa o poslu in ekonomskih razmerah. Tudi srce se mora včasih sprijazniti s številkami. Naš klub si ne more privoščiti, da bi vsako leto izgubil 70 milijonov evrov. Res je, Manchester City je pozimi ponudil še več denarja, toda Kaka’ tja ni želel. Mislim, da bo v Madrid hotel, toda ne razbijamo naše ekipe.  Upam, da navijači to razumejo. Real letno zasluži skoraj dvakrat toliko kot mi. Santiago Bernabeu je v njihovi lasti, zaslužka od prodaje televizijskih pravic pa ne delijo z drugimi klubi. Pomaga jim tudi davčni zakon v Španiji, zaradi katerega lahko igralcem ponudijo boljše pogodbe, višje neto zneske. Dva milijona postaneta milijon v Italiji, v Španiji iz dveh milijonov nastane milijon in pol. Nočem biti dolgočasen, toda jedro problema je ekonomske narave. Italija je izgubila tekmovalno ostrino in Serie A se mora boriti, da jo druga tekmovanja ne prehitijo. Španija in Anglija sta jo že.”
Perez torej na tem projektu sigurno dela. Prestop naj bi bil uraden v ponedeljek oz. naslednji teden, do takrat pa je še daleč in vse se lahko “zalomi” v trenutku. Zagotovo pa se v času evforije zaradi novega predsedovanja Pereza pojavlja veliko novinarskih “bučk” in natolcevanj. Navijači Madrida bomo zares verjeli šele, ko bo prestop objavljen na uradni spletni strani.

Kaka

Kaka