X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Real Madrid – Utah Jazz, prijateljska tekma 8. oktobra v Madridu

Shrani.si

Real Madrid in Utah Jazz bosta 8. oktobra odigrala prijateljsko tekmo v Madridu v dvorani Palacio de los Deportes, tekma pa bo spadala v okvir “NBA Live Europe 2009”. Dva dneva pred to tekmo se bodo Utah Jazz v Londonu pomerili tudi proti Chicago Bullsom, sicer pa bo to četrta tekma ene izmed ekip NBA-ja v Madridu. Prva tekma je bila odigrana leta 1988 za pokal “McDonald’s Open”, zadnja pa v letu 2007, ko sta se med seboj pomerila Real Madrid in Toronto Raptors. Letošnja tekma med Realom in Utahom bo nekaj posebnega za Raula Lopeza, saj je za Utah Jazze igral kar tri leta. Predstavitve prej omenjene tekme sta se udeležila Louis Bullock (Real Madrid) in Deron Williams (Utah Jazz).

Louis Bullock
Shrani.si
“Želim se zahvaliti vsem, ki so omogočili, da bo ta tekma odigrana. Zelo sem zadovoljen in ponosen, da bom zastopa lligo ACB in Real Madrid na tej tekmi. Tekma je zasnovana za ljudi v Madrid,u da se zabavajo. Želimo premagati Utah Jazz, tako kot smo premagali že Toronto Raptorse. To bo še posebej prijetno za Američana, kot sem sam. Imeli bomo priložnost stati na parketu nasproti eni najboljših ekip lige NBA v zadnjih 20 letih.”

Deron Williams
Shrani.si
“Sem že nestrpen zaradi te tekme in zagotovo bo vredno počakati do takrat. Španska košarka je zelo napredovala. Imamo “zdravo” rivalstvo s Španijo vse od olimpijskih iger. Rad bi tudi igral v Madridu leta 2014 na svetovnem prvenstvu in osvojil naslov prvaka.”
Shrani.si Shrani.si Shrani.si