X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zamorano o Pellegriniju

Mnenje Ivana Luisa Zamorana zagotovo moramo upoštevati, ko beseda nanese na novega trenerja Manuela Pellegrinija. Bivši igralec Reala je spregovoril o sposobnostih Pellegrinija, da prevzame eno najzahtevnejših služb na svetu.

»Sploh ni potrebno, da govorimo o Pellegrinijevih sposobnostih. Imel sem priložnost, da igram proti njemu in tudi kot igralca so ga krasile vrednote, ki jih zdaj uporablja tudi kot trener. Je profesionalec, spoštovan, ta šport pa pozna tako dobro, da ga igralci takoj spoštujejo. To zadnje je ključno, ker seveda ni dobro, da igralci dvomijo v svojega trenerja. Morajo slediti navodilom in delati to, kar jim trener reče.
Pellegrinijevih 5 let pri Villarrealu je dokaz, da je sposoben trener za treniranje najboljšega kluba na svetu. Popolnoma je reformiral strukturo kluba (Villarreala) in ga spremenil v zmagovalni klub. Villarreal je postal klub globalnega pomena v 5 letih.
Vem, da bo uspel. Zanaša se na taktično dinamičnost in nenehno gibanje, to pa je točno to, kar Bernabeu hoče. Bernabeu je zahteven, ampak tudi hvaležen, ko ekipa pokaže vložek in naredi show. Upam, da čas in trofeje pokažejo, da je moj rojak pravi za to službo«