X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Guti pokomentiral novi projekt

Kljub temu, da je trenutno Guti na dopustu, je našel čas, da je izrazi svoje navdušenje nad novim projektom, ki se je začela v Real Madridu.

“Vsi smo navdušeni nad novimi okrepitvami. Jaz sem vesel kot igralec in kot Madridista. To je tisto, kar smo vsi pričakovali. Želimo imeti konkurenčno ekipo tako na nacionalni, kot tudi na mednarodni ravni. Klub si zelo močno prizadeva, da pridobi najboljše igralce.”

“Pellegrini želi, da njegova ekipa igra dobro in napadalno. Rad ima posest nad žogo in kakovostne igralce. Sem zelo vesel in razburjen zaradi novega projekta. Trener je opravil dobro delo že v Villarrealu in zato sem prepričan, da bo uspešen tudi tukaj z dobrimi igralci. Florentino Perez je ustvaril dobro kombinacijo ljudi okoli sebe.”

“Nikoli nisem imel zagotovljenega mesta v ekipi. Moral se bom boriti za mesto v ekipi, tako kot v prejšnjih letih. Veliki igralci bodo prišli v tem novem obdobju, ki bodo bili lačni naslovov in bodo upali, da bodo dosegli pomembne podvigi v Real Madridu. Mi veterani jim morajo pomagati pri razumevanju pravega pomena belega dresa, da bomo lahko dosegli svoje cilje.”