X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Izjave Florentina Pereza

Florentino Perez

Florentino Perez

Florentino Perez je potrdila v intervjuju za eno od televizij iz Valencije, da ima Real Madrid dobre odnose z Valencijo in želi, da bi se ti odnosi še naprej nadaljevali.


“Kaka in Cristiano Ronaldo sta dva od glavnih stebrov tega projekta. Igralca, kot sta onadva, ki sta osvojila Ballon d’Or in nagrado za najboljšega igralca, ki jo podeljuje FIFA, sta igralca za katera menim, da sta dobri naložbi, saj sta mednarodno priznana. Madrid ne more plačati take vsote denarja za vsakogar, vendar to še ne pomeni, da je Villa kaj slabši. Je odličen igralec, zato ga moramo zvabiti v naš projekta. To sem pojasnil že večkrat in prepričan sem, da bodo navijači Valencije to razumeli. “

“Real Madrid ima dober odnos z Valencijo in želi, da bi se ti odnosi še naprej nadaljevali. Karkoli se bo naredilo, je potrebno storiti na prijateljski način in z dogovorom. Stvari je potrebno razrešiti umirjeno, z dobrimi pojasnili in s privolitvijo vseg vpletenih. Če se stvari ne bo dalo rešiti tako, potem se ne bomo spuščali v njih. ”

“Imamo še celo poletje, da razložimo navijačem Valencije, da vse kar bomo naredili, bo potekalo na osnovi prijateljskih vezi in z dogovorom. To ni film, kjer bi bila dobra in slaba stran. Vse to se dogaja med dvema prestižnima ustanovama, ki sta tudi tekmeca in se bosta še naprej potegovala za naslov prvaka. Kljub temu, pa smo se izven igrišča zmožni dogovoriti in doseči sporazum. ”

“Manuel Llorente (predsednik Valencie, op.p.) ve, kaj želimo storiti, tako da bomo to storili, vprašanje je samo kdaj. Ne vem, če je bilo v preteklosti kaj anti-Madridisma v Valenciji, vendar vam zagotavljam, da problemov z moje strani ni nikoli bilo. “