X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Veterani komentirali nove drese

Shrani.si

Veterani Real Madrida, Di Stefano, Santamaría, Zoco in Pachin so videli nove drese za sezono 2009/10, o katerem nima noben slabih besed, ampak samo pohvale.

Di Stefano
“Všeč mi je. Dres se je drastično spremenil od tistega, v katerem sem nastopal jaz. Prepričan sem, da pomaga igralcev teči hitreje.”

Santamaría
Jose Emilio Santamaría ve, kaj pomeni nositi dres Real Madrida, saj ga je sam nosil skoraj deset let, v tem času pa je postal tudi legendarni igralec kraljevega kluba (1957-66).

“Spomnim se našega dresa, ki je bil povsem drugačen. Ko je deževalo so postali zelo težki, prav tako so se hitro umazali v blatu. Imel si občutek, kot da nosiš še eno osebo na sebi. Spremembe dresa so tako presenetljive. ”

“Alfredo je želel odstraniti rokave, ker je bilo tako vroče. To je prestreslo Beranbeua, saj so imeli dresi, ki smo jih imeli takrat, dolge rokave. Predsednik je povedal Di Stefanu, da ne more narediti tega in on mu je odgovoril: “Kdo nosi številko ‘9 ‘, ti ali jaz?” Nikoli ne bom pozabil tega. ”

Zoco

Ignacio Zoco je vseboval vse vrednote Real Madrida, morda bolj kot kdorkoli drug, v svojem 12 letnem igranju za Real Madrid. Glede desiana novih dresov pa je zelo zadovoljen.

“Dres je čudovit in lep, čeprav se ne more primerjati z dresom, ko smo ga mi nekoč nosili. “

“To je velika čast, da lahko oblečem ta dres. Santiago Bernabéu je sodeloval pri največjih podvigih v tem klubu. Novi grb pomeni veliko več kot samo grb, saj predstavlja tradicionalno vrednost Kluba. ”

Pachin
Enrique Perez Diaz, bolj znana kot “Pachin”, je prav tako ponosen, da je lahko nosil dres Real Madrid’ skoraj deset let.

“Ta majica je vpletena toliko, kot je nogomet vpleten v svetu. To je čast, da se nosi ta grb. “

“Santiago Bernabéu je bil popoln predsednik. Velika čast je nositi dres z novim grbom. “

Shrani.si Shrani.si Shrani.si