X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prva pripravljalna tekma 20. julija

Pripravljalne tekme Real Madrid pred novo sezono dobivajo končne časovne termine. Nekaj dni potem, ko se bodo igralci vrnili iz počitnic, se bodo varovanci Manuel Pellegrinija odpravili za devet dni v Dublin, kjer bodo letos opravili priprave namesto v Avstriji. Med pripravami v Dublinu, pa bodo odigrali tudi prvo tekmo tega poletja proti Shamrock Rovers.

Real Madrid se bo mudil v Dublinu med 13. in 22. julijem. 20. julija bo tako v okviru teh priprav odigral prvo prijateljsko tekmo proti Shamrock Rovers, tekma pa bo odigrana na stadionu Tallaght. Čeprav ima ta stadiona le 3500 sedišč, bodo dodatno dodali sedeže, s čimer naj bi si lahko na koncu ogledalo tekmo 9000 gledalcev.

Generalni direktor Real Madrid, Jorge Valdano, se že veseli prve prijateljske tekme tega poletja. “Veseli smo, da bomo potovali na Irsko v tem pomembnem predsezonskem času. Naše tehnično vodstvo je obravnavalo vrsto različnih lokacijah, vendar smo prepričani, da bodo objekti v Carton House Co. Kildare, zagotovili odlične pogoje za našo prvo ekipo med pripravam na prihodnjo sezono. Veselimo se tudi tekme proti Shamrock Rovers na stadionu Tallaght, saj vemo, da je to klub s posebno zgodovino v irskem nogometu. ”

Shamrock Rovers je bil ustanovljen v letu 1901 in je najuspešnejši klub v zgodovini irskega nogometa. Osvojili so 15 irskih ligaških naslovov in 24 naslovov FAI pokalov. So tudi prvi irski klub, ki je sodeloval v Evropskem pokalu in sicer daljnega leta 1957.