X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Zamenjava trave na Santiago Bernabéu

Stadion Santiago Bernabéu se že pripravlja na novo sezono, tako bodo v teh dneh zamenjali travnato površino z drugo, ki bo prišla iz Slovaške, za katero se pričakuje, da bo skoraj zagotovo pripravljena do predsezonskih tekem Real Madrida. Prvo tekmo na novi travi bo Real Madrid odigral 26. julija proti Liga de Quito (Ekvador), kar bo tudi prva tekma Reala na Pokalu miru. Zamenjava trave je tako bila izbrana v pravem času, na začetku novega obdobja.

Real Madrid se pripravlja na naslednjo sezono na vseh področjih. Tako bodo v teh dneh na stadionu Santiago Bernabéu zamnjali travo z novo, ki prihaja iz Slovaške, dela pa se bodo pričela to sredo. Odgovoren za izvedbo te operacije na stadionu bo Paul Burgess in njegova ekipa, ki bodo nato skrbeli za najboljše igralne pogoje na travnati površini. Tudi na Valdebebasu je bila pred dnevi zamnjana trava, tako da, ko se bo ekipa vrnila nazaj na  treninge, bodo za to imeli optimalne pogoje.

Poleg zamnjave trave in vseh stvari, ki pridejo poleg tega zraven pri zamnjavi (ogrevanje, zalivanje, …), je pri vsem tem potrebno omeniti še eno novost in to je posebna razvsetljava za travo, ki je večino dneva v senci. Ta sistem temelji predvsem na osvetlitev območij, ki ne prejemajo dovolj naravne svetlobe, sedaj pa bo dobila trava dovolj svetlobe na način, ki je bila izvedena z odličnimi rezultati Paul Burgessa že na Emirates Stadium, pred njegovim prihodom v Real Madrid.