X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Košarka: Velicković že podpisal pogodbo

Srbski krilni center Novica Veličković je danes zjutraj podpisal dveletno pogodbo z Real Madrid z opcijo podaljšanje še za eno leto. Po opravljenem zdravniškem pregledu v torek, je Veličković danes opravil še formalne stvari, preden je postal uradno novi član Real Madrid. Pri podpisu pogodbe in kasneje še pri predstavitvi v novinarskem središču, pri tem pa so mu delali družbo: generalni direktor Jorge Valdano, direktor košarkarske sekcije Antonio Maceiras in njegov pomočnik Alberto Herreros.

Novica Veličković je dane ob 12:30 podpisal dve letno pogodbo z Real Madridom, kjer obstaja opcija še podaljšanja pogodbe za eno leto (2+1), pri tem, pa mu je generalni direktor, Jorge Valdano zaželel veliko sreče.


Veličković, ki je v Madrid prispel že v torek, ko je opravil zdravniški pregled, na kateri so klubski zdravniki ugotovili, da je pripravljen na nove izzive, je po podpisu pogodbe bil tudi predstavljen zbranim novinarjem.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si