X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Milan nasprotnik Real Madrida na pokalu Santiago Bernabéu

Na 30. izvedbi pokala Santiago Bernabéu, se bosta pomerili dve ekipi, ki sta do sedaj osvojila največ evropskih naslovov. Real Madrid in Milan bosta tekmo odigrala 25. avgusta, tekma pa bo bila tudi zadnja pripravljalna tekma Reala pred novo sezono.

Obe strani sta do sedaj skupaj osvojili kar 16 evropskih pokalov, kjer je v ospedju Real Madrid z 9. naslovi, Milan jih je tako osvojil 7, kar obe ekipi postavlja v sam vrh uspešnosti ekip v Evropi.

To bo tudi posebna priložnost za Kakaja, saj bo igral proti svojemu nekdanjemu klubu, kjer je igral zadnjih šest let. Glede na to, da bodo pokal igrali v Madridu, to prav tako pomeni, da se bo Clarence Seedorf vrnil na igrišče, kjer je preživel del svoje kariere. Nizozemac je za Real Madrid igral štiri lete, v tem času pa je z Realom osvojil tudi en naslov Lige prvakov.

Zadnja tekma med omenjenema ekipa na na Santiago Bernabéu, je bil odigrana 12. marca 2003 v drugem delu Lige prvakov, ko so Madridiste zmagale z rezultatom 3-1.