X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kronologija Kakajevega velikega dne

Shrani.si

… rojen 22. aprila 1982, poročen od 23. decembra 2005, zmagovalec Ballon d’Ora – 2. december 2007 in danes še en poseben dan za Ricarda Izecsona Dos Santosa Kakaja, 30. junij 2009, dan ko bo bil predstavljen kot najnovejša okrepitev Real Madrid.

Pričakovana predstavitev
Kaka bo danes bil prvi igralec, ki bo podpisal pogodbo, po prihodu Florentina Pereza znova na predsedniško mesto. Tako bomo danes Madridiste ob 20:30 priče dogodku, ki naj bi bil le začetek novega projekta, ki ga je pred tem obljubljal Perez. Kakaja bodo tako na stadionu Santiago Bernabéu pozdravili tisoči navijači, ki že nestrpno pričakujejo njegov prihod v kraljevi klub.

Prihod v Madrid
Novi igralec Real Madrid je v Madrid priletel ob 7:30 iz Južne Afrike, kjer je bil v nedeljo razglašen za najkoristnejšega igralca (MVP) Pokala konfederacij, kjer je z Brazilsko reprezentanco tudi osvojil prvo mesto na pokalu. Tako se je danes Kakka pojavil na letališču v Madridu z velikim nasmeškom na obrazu in v družbi svojega očeta. Po kratkem postanku v hotelu Mirasierra Suites, je Kaka nadaljeval svojo pot v bolnišnico Sanitas La Moraleja, kjer je ob 9:30 opravil zdravniški pregled.
Shrani.si

Popolnoma zdrav
Tako je Kaka, seveda v družbi svojega očeta, danes ob 9:30 opravil obvezen zdravniški pregled v bolnišnici Sanitas La Moraleja. Zdravniški pregled je vseboval tako pregled krvi in urina, kot tudi kardiološke preglede in rentgenska slikanja. “Današnji testi so potrdili, da je igralec v odlični formi za igranje nogometa na najvišjem nivoju,” je izjavil Carlos Diez, vodja medicinske službe Real Madrida.
Shrani.si Shrani.si Shrani.si

Prvi stik z navijači
Po odhodu iz bolnišnice, je bil Kaka obkrožen z množico navijačev, prav tako pa ga so ga množice navijačev pričakala že na letališču. Navijači so tako izkoristili že prvo priložnost, da so novi Madridisti izrazili svojo podporo, ki si jo Kaka zagotovo zasluži. Kaka se je tako že ob prvem stiku zahvalil navijačem ter tudi podpisal že nekaj avtogramov.
Shrani.si Shrani.si

Obisk Santiaga Bernabéu
Po zaključku zdravniškega pregleda, se je Kaka odpravil proti Santiago Bernabéu, da si je lahko prvič nekoliko pobližje pogledal svoj novi nogometni dom. Kaka je nato opravil že prvi interju za Realmadrid TV, nato pa je odšel na kosilo v eno od bližnjih restavracij, kjer je bil z očetom gost generalnega direktorja Jorge Valdana.
Shrani.si Shrani.si