X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ruben de la Red končal z nogometom?

Potem, ko je prestrašil cel nogometni svet, ko se je lanskega oktobra zrušil na pokalni tekmi v Irunu in tako končal z nogometom za to sezono, zgodba o Rubenu de la Redu počasi prihaja h koncu. Po dogodku so celo leto  delali teste za Rubnovo zdravje (nekatere teste naj bi izvajali še 2 meseca), zdaj pa As in Marca poročata, da naj Ruben ne bi bil uvrščen v ekipo za naslednjo sezono. Tako bo Ruben dobil neko drugo funkcijo v klubu, je pa že opravil potrebne teste za trenerja.

Ruben je otrok Reala in vodja ekipe Castille, ki se je nekaj let nazaj uvrstila v drugo špansko ligo. Nato je bil prodan v Getafe z možnostjo odkupa, se celo uvrstil v špansko reprezentanco in postal evropski prvak, poleti 2008 pa se je vrnil v Real. Navdušil je takoj, Realu pa dobesedno prinesel španski superpokal po njegovem evrogolu. Ruben, pogrešali te bomo!
ANIMO RUBEN!

Ruben de la Red

Ruben de la Red