X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kronologija Albiolovega velikega dne

Shrani.si

Albiol se je rodil v majhnem mestecu predmestja Valencije. Rafa Benitez mu je priložnost za prvenec v prvi ekipi pri starosti 18 let. Iz Valencia je bil nato posojen za eno leto v Getafe, da bi mladi igralec pridobil prepotrebne izkušnje za igranje v najmočnejši španski ligi. Istega leta, ko je bil posojen v Getafeju, je doživel tudi hude prometno nesrečo, po kateri so mu med drugim moral odstraniti tudi vranico, kar pa je bilo še slabše za njega, je bilo to, da je moral 2 meseca počivati. Vendar je Albiol popolno okrevanje in se vrnil na nogometna igrišča. Po vrnitvi v matični klub, je kmalu postal nepogrešljiv član La Roje. Njegov seznam osvojenih naslovov vključuje, en naslov La Lige, en naslov Copa del Reya, en naslov pokala UEFA in en naslov evropskega prvenstva s špansko reprezentanco. Sedaj ša Raul Albiol odpira novo poglavje v življenju. Začelo se bo danes ob 21. uri, ko bo tudi uradno predstavljen kot igralec Real Madrida na Santiago Bernabéu.

PRIHOD V MADRID

Po včerajšnjem prihodu na letališče Barajas iz rodne Valencia, je Albiol pokazal del svojega veselje, da je prišel v Madrid, da bo postal Madridista. Igralec, ki so ga spremljali oče, žena, bratje in hčerka, se je nato odpravil proti hotelu Mirasierra Suites, kjer je preživel noč pred velikim dnem.

Shrani.si

POPOLNOMA ZDRAV
Raul Albiol je danes zjutraj prestal zdravniški pregled, ki je bila še zadnja formalnost pred podpisom pogodbe in predstavitvijo danes zvečer na Santiago Bernabéu. Tudi Abiol je moral med zdravniškim pregledom prestati razne teste v bolnišnici Sanitas La Moraleja. Po končanem pregledu, pa je vodja zdravniške ekipe Real Madrida dejal: “, Raul je v fenomenalni formi. Vsi rezultati so bili zadovoljivi. Je povsem pripravljen na naloge trenerja. Pred sezonske priprave lahko začne povsem normalno.”

Shrani.si

Shrani.si Shrani.si

OBISK SANTIAGA BERNABEU
Po opravljenem zdravstvenim pregledu zjutraj, je Albiol odšel še na Bernabéu, kjer ga je sprejel generalni direktor Jorge Valdano. Na stadionu pa sta ga prav tako pozdravila tudi športni direktor Miguel Pardeza in Emilio Butragueño.

Shrani.si

Shrani.si Shrani.si