X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Ronaldo v slačilnici

40 minut pred veličastno predstavitvijo je Cristiano Ronaldo dobil prvi vpogled v slačilnico: “Nikoli nisem bil še tu, je pa fantastično,” stran le nekaj korakov od 80.000 navijačev.

Šov Ronalda se je začel že v slačilnici, kjer je zvezda pokazal nekaj spretnosti z žogo okoli seta kablov in luči. Žoga se sploh ni dotaknila tal, akrobatike pa so postajale vse bolj impresivne. To je bil njegov način priprave na to, kar ga je čakalo.

Datum na majici je bil 6. julij 2009, dan ki bo šel v zgodovino. “Je to največja predstavitev doslej?” je vprašal CR9, prisotni pa so pristavili “Ja, podrti so vsi rekordi.” Ronaldo se je nasmejal in še naprej obdeloval žogo.

Prej je šel skozi intenzivno fotografiranje, nastale pa so spektakularne fotografije, saj je njegova podoba zelo pomembna za klub. Skromno je ubogal ukaze fotografom in se slikal z majicami z njegovim imenom v različnih jezikih (arabski, kitajski, japonski).

10 minut od predstavitve je v garderobo prišel Florentino Perez. Ronaldo je še naprej obdeloval žogo, predsednika pa je vprašal: “Kako dobro igrate?”, ta pa je odgovoril: “Igranje bom prepustil tebi!” Dvojica je še nekaj minut klepetala, nato pa je vsa ekipa odšla ven, v garderobi pa pustila samo igralca. Ta tišina je bila čisto nasprotje 119 decibelov na štadionu, ko se je prikazal na odru.

Zdaj pa se prične njegova igra.