X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Kronologija Benzemajevega velikega dne

Shrani.si

Po Kakaju, Cristianu Ronaldu in Raulu Albiolu se je navijačem Real Madrida predstavil še Karim Benzema. Tukaj je kratek povzetek vsega, kaj je Karim še storil pred včerajšnjo predstavitvijo na Santiagu Bernabeu.

PRIHOD V MADRID
Karim Benzema je prispel na Madridsko letališče okoli 11 ure zjutraj, kjer so ga pričkali številni navijači. Benzema je bil zelo veselj sprejema, nato pa je nadaljeval svojo pot do hotela Mirasierra Suite, kjer je ostal, dokler ni v bolnišnici Sanitas La Moraleja opravil zdravniški pregled.

Shrani.si

SREČANJE Z PELLEGRINIJEM
Po prihodu v špansko glavno mesto, je Karim Benzema odšel v hotel Mirasierra Suites Hotel, kjer se je v salonu spoznal s svoji novim trenerjem Manuelom Pellegrinijem. Igralec in trener sta klepetala kar nekaj minut, kjer je Benzema izrazil željo po čim prejšnjem začetku treningov s svojo novo ekipo. Po klepetu pa se je francoski napadalec odpravil proti bolnišnici Sanitas La Moraleja, kjer je opravil zdravniški pregled.

Shrani.si

ZDRAVNIŠKI PREGLED

Okoli 12 ure je Karim Benzema prispel v bolnišnico Sanitas La Moraleja na zdravniški pregled, na katerem je zdravstvena služba Real Madrida ugotovila, da je povsem pripravljen na igre v belem dresu, saj med drugim pri 21. letih še nikoli ni bil hujše poškodovan. Benzema je tako prestal vse teste z odliko, kar je bila zadnja pomembna stvar pred dokončnim podpisom šest letne pogodbe z Real Madridom.

Shrani.si

PRIHOD NA SANTIAGO BERNABEU
Po zdravniškem pregledu, se je Benzemaju izpolnila ena od velikih želja včerajšnjega dne: obisk Santiaga Bernabéua. Po kratkem ogledu stadiona, je Benzema opravil svoj prvi intervju kot Madridista za uradne medije Real Madrida.

Shrani.si

KOSILO NA STADIONU
Potem, ko se je seznanil s svojim novim domovanjem, je Karim Benzema imeli kosilo na Puerta 57, ki se nahaja v samem stadionu. Igralcu sta pri tem delala družbo športni direktor, Miguel Pardeza in direktor za institucionalne odnose, Emilio Butragueño. Po kosilu se je Benzema vrnil v hotel, kjer je ostal vse do trenutka, ko se je vrnil na Bernabéu, da je podpisal pogodbo in postal tudi uradno Madridista.

Shrani.si

PODPIS POGODBE
S podpisom pogodbe, je Karim Benzema postal tudi uradno Madridista, kar se je zgodilo malo po 20. uri, ko je francoski napadalec v sobi upravnega odbora s predsednikom kluba Florentino Perezem, podpisal šestletno pogodbo za Real Madrid. Benzema je bil pri tem zelo vesel in nestrpen pred uradno predstavitvijo vsem navijačem kraljevega kluba. Real je moral za 21-letnega francoskega napadalca Lyonu odšteti 35 milijonov evrov, z bonusi pa se bo lahko vsota povzpela na 41 milijonov.

Shrani.si

PRVIČ V SLAČILNICI
Karim je bil še bolj navdušen nad Bernabeuom, potem ko je prvič stopil v svojo novo slačilnico na stadionu in tako sedel v istem prostoru, kot pred njim njegova vzornika Zidane in Ronaldo. Potem, ko je oblekel celoten igralni komplet Real Madrida, je napadalec s ponosom poziral fotografu, preden je stopil pred tisoče Madridist na stadionu in po vsem svetu.

Shrani.si

TOPEL SPREJEM MADRIDIST
Ob 21. uri je končno prišel še najbolj pričakovan trenutek za Karima, potem ko sta ga častni predsednik, Alfredo di Stefano in predsednik Florentino Perez, predstavila kot četrto poletno okrepitev po Kakaju, Albiolu in Cristianu Ronaldu. Na Santiagu Bernabeu ga je tako pričakalo nekaj več kot 20.000 Madridist, ki so bile navdušene nad novo okrepitvijo.

Shrani.si