X Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Prvi trening Real Madrida pred novo sezono

Shrani.si

Po enem mesecu počitnic se je prva ekipa Real Madrid danes vrnila na igrišče, kjer je opravila prvi pripravljalni trening pred novo sezono. Tokrat je bilo na Valdebebasu kar šest novih obrazov in glede na visoka pričakovanja v prihajajoči sezoni je tudi razumljivo, zakaj je bilo na treningu prisotnih tudi skoraj 100 novinarjev in fotografov. Na igrišču je bilo tako danes kar devetindvajset igralcev vključno s Cristiano Ronaldom, Benzemajem, Garayem, Negredom in še šestim igralcem Castille.

Zdi se, da je od lanske sezone minilo že veliko časa, vendar je preteklo samo mesec dni in prva ekipa Real Madrid je v glavenm španskem mestu spet začela s treningi. Igralci in trenerji so se tako prvič pred novo sezono zbrali danes, da bi se do nove sezone pripravili kar se da najbolje. Današnji trening je bil prvi na Valdebebas, saj 13. julija ekipa odpotuje na priprave na Irsko, kjer bo kraljevi klub 20. julija v Dublinu odigral prvo pripravljalno tekmo proti irskemu prvaku Shamrock Roversom.

Prvi trening je ustvaril ogromno pričakovanj in zanimanj s strani novinarjev in fotografov, ki so lepo zasedli mesta ob igrišču, da bi zajeli prve trenutke “novega” projekta. Trening se je začel ob 10. uri zjutraj, vodil pa ga je prav tako nova okrepitev kluba, Manuel Pellegrini. Sicer pa je bil to tudi krstni trening na Real Madrid City-ju za Cristiana Ronalda, Karima Benzemaja in Ezequiel Garaya. V akciji je bil tudi Álvaro Negredo, povratnik po dveh uspešnih sezonah pri Almeriji.

Trening se je začel z lažjim tekmo, ki ga je vodil Raul, temu pa so sledile razne vaje raztezanja in kratki šprinti. Cristiano Ronaldo je večino svojega časa preživel skupaj s Pepejem, Benzema se je družil z Lassom, spet Garay pa je se je družil predvsem z Gagom in Higuainom. Po vrnitvi v prvo ekipo, je Negredo večino časa porabil za klepet z nekdanjimi soigralci še pri Castilli.

Na prvem Pellegrinijevem treningu je bilo prisotnih večina igralcev, med njimi sta bila tudi težko poškodovana v prejšnji sezoni Van Nistelrooy in Mahamadou Diarra. Edini, ki so bili tako odsotni, so bili igralci, ki so sodelovali na Pokalu konfederacij  – Casillas, Ramos, Albiol in Kaka; Javi Garcia v manjkal zaradi končanega evropskega prvenstva U21, Parejo pa je manjkal zaradi sodelovanja na sredozemskih igrah. Zaradi manjkajočih igralcev prve ekipe, je Pellegrini za trening vpoklical igralce Castille: Adana, Felipe Ramosa, Tebarja, Palanco, Velayosa in Agusa.

Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si Shrani.si